Tudnátok mindani nagyon jó sorozatokat?
Az a baj hogy már elég sok sorozatot láttam/nézek.
Ezek lennének: Pretty little liars, The 100, Skam, Game of thrones, Riverdale, Teen Wolf, Stranger things, Bura alatt, 10 dolog amit utalok benned, Ahs
Ezek meg nemfogtak meg: The walking dead, Awkward, Vampirnaplok, Gossip girl, Skins, Once upon a time, Carrie Diaries, Supernatural, Faking it
azthiszem ennyi :D
Szóval ha tudnátok ezeken kívül jó sorozatok, örülnék.
Előre is köszi.
Az én kedvenceim:
Breaking bad, Dexter, Lie to me, Rick & Morty, Jóbarátok, The Big Bang Theory, Halló, halló. Anno néztem a Heroes-t, Prison Breaket is. De van még a Band of brothers, The Pacific.
Meg talán a kedvenc dokumentumsorozatom a Long Way Round (Ewan McGregor és Charley Boorman).
Róma
Mivel ez is HBO-sorozat, a történetvezetés hasonló a Trónok harcáéhoz, azonban ez történelmi témát dolgoz fel. Egy baj van vele, hogy csupán két évadot élt meg, mert drágállta a stúdió. (Annyiba került, mint most a Trónok harca.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!