Tudnátok olyan filmeket ajánlani, melyek a gyászról, veszteségről, és a veszteség feldolgozásáról szólnak? És arról, hogy az élet a haláleset után is (feltehetőleg) megy tovább?
Figyelt kérdés
Sorozat vagy könyv is jöhet.
Nagyon köszönöm.
2017. nov. 5. 01:17
1/5 anonim válasza:
Fehér zaj
P.S. I love you
Nagy hal
Holdember
Rém hangosan és irtó közel
Híd Terabithia földjére
A másik nő
Csodás álmok jönnek
Engedd el!
Csillagainkban a hiba
Emlékezz rám
Felettünk a föld
Gyilkosság
Tavaly télen
A bakancslista
Kék delfinek szigete (könyv)
Nyáron történt (könyv)
2/5 anonim válasza:
Szívből, igazán
Eljövendő szép napok
Hatodik érzék
A sötétség útja
Fel!
3/5 anonim válasza:
Huh, én rengeteg ilyen jellegű filmet megnéztem mióta szeretteim elmentek, de talán a "me before you" , "if only", "city of angels" , "the notebook", "the vow", "ghost", "the fault in our stars", "intouchabels" , "everything everything", "seven pounds", "ps i love you"segítettek nekem sokat, kicsit lekötni,kicsit sírni,kicsit megkönnyebbülni. De ha gyászidőszakban vagy, javasolnék inkább könyveket! pl : Anita Moorjani - Meghaltam hogy önmagamra találjak (ha ezt bedobod google-ba, sok hasonló könyvet kidob eléd, rettenetesen jók!)
4/5 anonim válasza:
jaj és a megszólít az éjszaka (richard gere)!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. nov. 5. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!