Jó 12-es korhatárú vagy lájtos 16-os korhatárú sorozatokat keresek.
Ha 16-os akkor ne legyen túl durva: ne legyen telenyomva káromkodással, ne legyen vagyon véres meg kaszabolós.
Szeretem a fantasykat a krimiket meg ehhez hasonlókat. Eddig a Teen Wolfot néztem de attól eltiltottak mivel túl 'durvának' ítélte anyukám. Itt jelezném 13 éves vagyok ezért kérek jó 12-est vagy lájtod de JÓ 16-ost.
Én most nézem a The 100-at (visszatérők) lehet picit agresszív viszont nagyon jó. Aztán van a Vikingek (vikingekről szól) már végignéztem. American Horror Storyt ajánlanám, de nem nézheted, viszont igazából nem ijesztő, 13 vagyok és szeretem nézni. The Walking Dead pl. Trónok Harca bár biztos ismered, vagy Simpson Család Family Guy Stranger Things. Bocsi nem ismerek ojan sok "aranyos" sorozatot XD
2017. nov. 2. 11:26
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Azért 'aranyos' sorozatokat én sem ismerek.😂
2017. nov. 2. 11:31
3/9 anonim válasza:
supernatural, gotham, flash, arrow, daredevil,
2017. nov. 2. 13:16
4/9 anonim válasza:
Hazug Csajok Társasága (Pretty Little Liars) ez egy nagyon izgalmas, bonyolult és hosszú sorozat. Annyi minden történik benne és annyit hazudnak az emberek, hogy egy idő után már teljesen belezavarodsz és nem tudod, hogy kiről mit higgy el. Én már végig néztem de vannak dolgok amikre még mindig nem kaptam választ szóval lehet, hogy majd újranézem az egészet :D és a The 100-at én is ajánlom nagyon jó sorozat ;)
2017. nov. 2. 16:03
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a vászokat! Hosszú tanácskozásba is kezdek ezekkel kapcsolatban. Még valami: az Odaát 18-as jót röhögtem azon, hogy ez alá a kédésem alá 18+-os sorozatot küldött valaki.
2017. nov. 2. 16:21
6/9 anonim válasza:
Stranger things
2017. nov. 2. 22:16
7/9 Ylyria válasza:
Sherlock- Isteni sorozat. A poénok inkább utalások, az erőszak sem durva benne.
Pretty Little Liars- Őszintén bevallom sosem néztem, nem nagyon izgatott. De a barátnőm elkezdte és néhány évad után abbahagyta mert uncsinak találta. Ebből gondolom, hogy ide tökéletes, (mert hogy mi miket nézünk...hú... 😊)
A Supernatural tényleg 18-as? Mondjuk...oké...nem szóltam. Nem túl szigorúak a szüleid? Tényleg nem az én dolgom, de miért ne nézhetnél azt amit szeretnél? Mi anyuval együtt nézzük a Supernaturalt több mint egy éve. (15/L)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!