Tudnátok mondani ezekhez hasonló sorozatokat?
Figyelt kérdés
Trónok harca, vagy Spartacus, Walking Dead. A Breaking Bad et elkezdtem,de nem tetszik. Túl lassú. A vikingek sem jön be. A nyomozós sorozatokat sem szeretem,kivève a Lucifert. Jöhet szinte bármi,csak legyen benne erőszak,ès nèzhető a sztori. Trónok harcánál jobb sorozatot mèg nem találtam ahol olyan szinten ki legyenek dolgozva a karakterek.. De azt már láttam 2x is...2017. okt. 25. 19:33
4/6 anonim válasza:
Westworld
Sons of Anarchy
The Following
Boardwalk Empire
Narcos
5/6 zsirafcica válasza:
Zöld íjász
A holnap legendái
Flash
6/6 anonim válasza:
már nem azért zsiráfcica,de a kérdező írt 3 topp sorozatot,összefüggő főszállal,életszerű drámával és rengeteg brutalitással.
erre te meg írsz 3 heti eset sorit,amik gyakorlatilag vér mentesek,korhatáros naiv ifjúsági sorozatok:)
viszont erről most eszembe jutott egy ifjúsági sorozat amiben nem spórolnak a halállal meg a vérrel sőt a tömeggyilkossággal se,a the 100.
de ez persze nem közelíti meg pl a rómát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!