Melyik volt az a horror film aminek a bemutatója annyira megbotránkoztatta a nézőket, hogy abba kellett hagyni a vetítést, mert többen rosszul lettek?
Figyelt kérdés
nem rég hallottam, hogy Amerikában többen rosszul lettek hánytak meg sírva jöttek ki a moziból mert olyan szinten volt durva. Ti esetleg tudjátok melyik film lehetett ez?2010. máj. 30. 18:34
11/18 anonim válasza:
Mekkora szánalmas szarság! van, akinek ennyi az igényszintje????
12/18 anonim válasza:
18:42 vagyok,nem hiszem ,hogy gusztustalanabb,mint más ilyenfajta horror.Konkrétumokat inkább nem írnék,de nekem ott kellett félrefordítanom a fejem,ami ugye egy ilyen helyzetben elkerülhetetlen a wc dolog...bocs:(
13/18 anonim válasza:
Eléggé beteg lehet aki ilyet kitalál :S
14/18 anonim válasza:
Az ilyen béna beharangozó "történeteket"
gerilla marketingnek hívják..
Általában oda van szükség ilyesmire amit nem lehet eladni!
15/18 anonim válasza:
magyarul:
akkora szara film, hogy iylen történeteket kel terjeszteni róla hogy valaki is megvegye a jegyet
16/18 anonim válasza:
Sok másik filmről is terjesztették már ezt. (főleg azokról amiknek erre nem is lett volna szüksége.)Pl: Alien,Ördögűző,Fűrész 3, Paranormal Activity, Szerintem ezek csak kamuhírek.
17/18 anonim válasza:
Én ahogy olvastam azt hittem régi filmre gondolsz és a Cannibal Holocaust ugrott be, bár nem láttam asszem ettől is igen sokan tartottak. Ez az emberi százlábú meg vami retkedéknek hangzik, pláne, h most esik le miért ez a cím. :D :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!