Milyen jó sorozatot ajánlotok nekem? 17/f
Nagyon unatkozom, ezért szeretnék elkezdeni valami jó és szórakoztató sorozatot. Amiket eddig láttam:
Lost-Eltűntek összes része, NCIS Tengerészeti helyszínelők, Weeds-Nancy ül a fűben, A búra alatt, The 100, Hannibal összes része, Lucifer, South Park és Family Guy, The Mick eddig megjelent összes részét, X akták 1-10 évad, Z nation 1-3 évad, The Walking Dead 1-7 évad, most néztem a 8 évad 1. részét, Tóth János eddig megjelent össze részét, Kib*zgatóhelyettesek 1 évadát és még egy rakat mást ami most nem jut eszembe.
Ezeken kívül milyen jó sorozatot tudnátok ajánlani egy 17 éves fiúnak?
13 reasons why
megvan online magyar felirattal. Eppen keszul a 2. Evad. En imadtam nagyon elgondolkodtato, oriasi sikere volt.
A "Taboo" nekem nagyon bejött azon kívül :The Strain, Preacher,Gotham(szigorúan felirattal), Luther.
Ha bejönnek ezek a misztikus dolgok amik nem nyálasak inkább véresek akkor "Odaát" "The Exorcist" ezeket ajánlom!
18F
Supernatural. 13 évados és még megy, mellesleg zseniális, ezzel el leszel egy idejig. Viszont a szinkronnak a közelébe se menj (a saját érdekedben 😉). A felszín alatt egy szörnyekre vadászós hororr sorozat, de igazából, egy karakterközpontú dráma. Én imádom.
15\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!