Sokadik kérdés, de milyen sorozatot ajánlotok?
Igazából minden evő vagyok, de elakadtam, nem tudom melyik sorozatot érdemes elkezdeni.
Ami nagyon tetszett a fordulatok, a cselekmény vagy a látvány miatt:
Trónok harca, Vikingek, Fekete vitorlák, Banshee, Borgiák, Szívek szállodája, Dr. House, Született feleségek, Aranyélet.
Amit szívesen néztem végig vagy pár rész erejéig: A hazug csajok társasága, de az 5. évad körül meguntam.
Gossip girl
A Teenwolfot meguntam az első évad alatt.
Róma, nem fogott meg igazán
Wayword Pines - jó volt az első évad, de nem vágyom folytatásra.
Szökés - miután kijutottak a börtönből egy életre elkaszáltam ezt a sorozatot.
Vígjáték:
Agymenők
Egy rém modern család
Egy rém rendes család
Jim szerint a világ
Jóbarátok
South park
Ezeket unásig néztem újra.
Dokik - egyszer nézhető, de sokszor idegesítő
A horror mesterei sorozat.
Bates motelbe belekukkantottam a tv-ben, de nem fogott meg annyira hogy időt szánjak rá ugyanez a szitu az Ameriaki horror storyval is.
A vámpírnaplókért is oda vannak sokan, de nem fogott meg.
Amihez most kedvem lenne:
Csajos, de azért kicsit fordulatos sorozat, nem baj ha suliban játszódik (pl. Gossip girl, Született feleségek)
Vagy
Valami akció dús, politikai, fordulatos, sorozat (Vikingek, GoT vagy Banshee, Aranyélet stílusban)
A Braking Bad-ről valóban sok helyen olvasom, hogy sokaknak tetszik.
Az ennyire kemény drogos vonal + dráma miatt kicsit tartok tőle.
Viszont adok neki egy esélyt.
El is kezdtem ma nézni. A negyedik résznél tartok. Még nem mondanék véleményt, eddig nem igazán szippantott magába, de volt már példa arra, hogy csak később kedveltem meg egy sorozatot.
A 12 majomnak is adok majd esélyt.
Shadowhunters ( misztikus )
Revenge( arrol szól hogy van egy csaj Akinek az apjától rákentek egy terrortámadást és hogyan áll bosszút) tele van fordulatokkal szerelemmel...
Előbb nagyjából már leÍrták a kedvenceimet,de még van kettő amit ajánlanék.
Mindkettő spanyol,de van hozzá magyar szinkron.(nem szappanoperák)
Internátus-Egy baráti társaságról szól,akik egy internátusban laknak,konkrétan a semmi közepén.Részről részre kiderül,hogy senki sem az akinek látszik,rengeteg fordulat van benne,és elég nehezen lehet letenni.
A bárka-Egy iskolahajó útnak indul,két hónapra tervezve.A hajó út elején kitör a világ vége(szó szerint),és az egész földet vÍz árasztja el.Az egész világon csak ők menekültek meg,és csak egymásra számÍthatnak.
Remélem tudtam segÍteni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!