Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan végezhetett Naruto és...

Hogyan végezhetett Naruto és Sasuke egy évben az akadémián?

Figyelt kérdés
Mivel hogy tudjuk hogy egy idősek voltak, Sasuke még egy kicsit idősebb is. És Naruto ugye többször bukott az akadémia alatt Sasuke meg elsőre átment mint legjobb diák. Akkor hogy végezhettek egyszerre? Naruto szimplán csak előbb kezdte? :D

2017. okt. 26. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Na, én ebbe soha nem gondoltam bele! :D Lehet voltak pótvizsgák, és a mi csodálatos Iruka-senseiünk átengedte mind a... sok alkalommal :D
2017. okt. 27. 07:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében igen előbb kezdte mivel nem voltak szülei csak eggyet nem értek hogy a francba nevelődöt csecsemő korában és utána ki dobták? Mint kis korú oké még gennin ként ninja legyen önáló de előte????? Vagy még azt tudom elképzelni hogy volt egy árva ház régebben csak az meg szűnt vagy naruto olyan rosz volt hogy ki dobták
2017. okt. 27. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg kb olyan mint az általános általános kezdési kor 7 év de van aki már 6 évesen de van aki 8 évesen kezdi
2017. okt. 27. 16:42
 4/5 anonim válasza:
55%

Igen meg bukott a vizsgákon. De miután ellopta a tekercset és meg mentette Iruka életét és legyőzte Mizukit.

A harc után Iruka oda adta a saját fejpentját Narutonak mert be bizonyította hogy alkalmas ninjának.

2018. jan. 2. 02:24
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó választ, de nem ezt kérdeztem :'D
2018. febr. 2. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!