Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek Sarada hogyan...

Szerintetek Sarada hogyan szerzi meg a mangekyou sharingajat?

Figyelt kérdés

2017. szept. 21. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván megölik majd valakijét. De nem előírás, hogy eljusson arra a szintre.
2017. szept. 22. 07:11
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Durva lenne, ha Sarada is az Itachi életmódra jutna. "Gonosz" lesz, aztán majd a végső nagy harcokban megjelenik, mint OP harcos, szétszed mindenkit, azt heló.

:D

Egyébként lehet megölik valakijét, lehet ő öl meg valakit, illetve az is lehet, hogy a Sharingan egy teljesen új formáját fejleszti majd ki. Én rá vagyok kíváncsi egyedül a Borutóból, hogy vele mi lesz, úgyhogy remélem nem rontják el a készítők. 😁

2017. szept. 22. 07:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ara leszek kiváncsi hogy végül tényleg ő lesz e a hokage ez lesz az első hogy egy uchiha lesz a hokage meg lehet a mangekyouja pozitiv érzelmekböl fog felébredni ahogy azt a sharinganja is tette
2017. szept. 22. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Haaat, ugye az első reszben lathatjuk Borutot akin történetesen Sasuke köpenye , fejpantja van. Illwtve az ő kardjaval harcol. Nem kizart , higy Sasuke meghal. Szóval lehet , hogy Sasuke halala felebreszti Saradaban a MS-t. De ha már meghal Sasuke ki is cserelhetne a szemeit. Lenne egy rinneganja es ki tudja meg mi. Ugy értem amikor Sasuke cserelt Itachi MS jére akkor lett neki EMS. és ha Sarada mar EMS re cserél lehetne valami super EMS , vagy nemtom :D. Dr Sakura is meghalhat.
2017. okt. 2. 04:23
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Bocsi telefonrol irok tudom , hogy rosszul irtam par szót
2017. okt. 2. 04:25
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
félre értelmezed a EMS itachi szemei vannak sasuke elméjében sarada nem kapná meg sasuke erejét ha ki cserélné a szemeit ami eredetileg itachijé volt csupán itachi mentális erejét kapná meg, de ha már bele gondolsz milyen király már ez míg narutot az összes bijuu támogatja addig sasukét a bátyja itachi :D meg talán emiat is tért vissza sasuke mivel meg kapta itachi chakráját
2017. okt. 2. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ki tudja mi lesz
2017. okt. 2. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!