Sakura1121 kérdése:
Tudtok japán/koreai romantikus misztikus filmet? De nem muszály misztikusnak lennie elég a romantika is, esetleg amin sírni lehet
Figyelt kérdés
2017. okt. 25. 19:58
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. okt. 25. 20:34
3/8 anonim válasza:
Szívesen! Remélem tetszeni fog, nincs benne sok beszéd :)
4/8 A kérdező kommentje:
Sajnis még nem volt alkalmam megnézni de miest lesz időm megnézem :)
2017. okt. 26. 18:55
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem volt alkalmam megnézni de miest lesz időm megnézem :)
2017. okt. 26. 18:55
6/8 anonim válasza:
A Bin Jip tényleg
zseniális! :)
Ezen kívül japán live action-öket tudok ajánlani, az alábbi mind romantikus és nekem tetszettek; van köztük sori, és van egyrészes mozi:
ao haru ride
Boku no Hatsukoi wo Kimi ni Sasagu
kimi ni todoke
Koizora (6 x 48') (Sky of Love)
koukou debut
- És egy elég hosszú délkoreai romantikus sori:
playful kiss
7/8 anonim válasza:
Az előző listámból ami könnyfakasztó: koizora, egyben nyomasztó. Az Ao Haru Ride-nak is van nyomasztó vonatkozása, de a live action változat kevésbé nyomasztó (mint az anime és manga eredetije).
A Kimi ni todoke szívmelengető.
Koukou: rom.vígj.
playful: nagyon cuki. :D
boku no: erről kevesebb emlékem van, de asszem hasonló jellegű, mint a koizora.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) a koizorát már láttam nem bírtam sírás nélkül es a kimi ni todokét is végig néztem de hamarosan a többire is sort kerítek
2017. okt. 28. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!