Hogyan tetszett a Blade Runner 2049 (Blade runner szeretők)?
Az elsőt nagyon szeretem/szerettem, gyerekkoromban mindig hallgattuk az autóban a zenéjét, aztán felnőttként meg is néztem, többször is. Tudom, hogy sokak szerint túlértékelt cucc.
Nyilván nem várok csodát az új fejezettől, Ryan Gosling-et nem annyira kedvelem, bár eléggé melankólikus a feje egy ilyen filmhez.
Most hallgatom a zenéjét és ez is tetszik, azt lehet tudni, miért nem Vangelis szerezte ezt is? + eredeti kérdés, véleményeket várok, még nem láttam mondjuk...
Köszi a válaszokat.
Az elsőhöz viszonyítva, szerintem nem váltotta meg a világot. Tisztességes, és valóban nagyon jó film lett, de zenei, hangulat téren nem ér fel a régi filmhez. A manapság divatos apokalipszis-elem nem is értem, miért került bele, nagyon nem illik a film világába (jól néz ki, ez tény, csak felesleges).
Röviden: szép és jó, többször nézős film lett szerintem, de nem üt akkorát, mint a régi film.
Hu köszi a válaszokat véleményeket!
Felcsigáztatok, hétvégén megnézem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!