Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha mar nem adják azt a filmet...

Ha mar nem adják azt a filmet a moziban amit szerettem volna, van rá lehetőség meg nézni mégis valahogy moziban?

Figyelt kérdés

2017. okt. 19. 06:29
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Ha elég pénzed van, mindent lehet.
2017. okt. 19. 08:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze, ha ki tudod fizetni a terembérlet, a beszerzés, a vetítési jog és a forgalmazói díjat. Valamit lehet, hogy kihagytam.
2017. okt. 19. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Konkrét kérdésed is van konkrét filmmel, vagy csak az elmélete érdekel?

Filmek a mozi megjelenés után többnyire megjelenik más hordozókon. Amiket később kölcsönzőkben is el lehet érni.

2017. okt. 19. 21:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Úgy az egész erdekelne ,hogy lehet e ilyet persze tudom pénzel mindem meg oldható, de azért van határ 10 20 ezer az még azt mondom jó ha be ülök oar haverral de minden áron nem szeretném. Kíváncsi voltam valaki csinált e már ilyet vagy h lehet e bar lehet egyszerűbb fel hívni a mozit es rá kérdezni:)
2017. okt. 20. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha viszed dvd-n, akkor a lirdy moziban nem lehet sok akadálya, óránként 15000ért.
2017. okt. 20. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:
""Lurdy
2017. okt. 20. 09:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindig is ki akartam próbálni köszi szépen mindenkinek:)
2017. okt. 20. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!