Valaki el tudná mesélni, hogy mi történt a Barátok köztben, mióta Vilibá meghúzta Gizikét? Azóta nem nézem.
Az index fórumán van egy ezzel foglalkozó topic, inkább ott kérdezősködj, ott biztos akad valaki, aki részletesen válaszol neked. Amúgy csak a szokásos dolgok történtek:
Miklós hatszor összeveszett Nórával és hatszor kibékültek. Minden szaporodásképes szereplő lefeküdt minden más szaporodásképes szereplővel, aztán megcsalta és választott valaki mást, szigorúan a házból, hogy húsz rész múlva visszamenjen az előzőhöz. Ágnes mindenkivel ki akar b*szni, mindenki hagyja, aztán mindenki rájön, de senki sem csapja le a csajt, inkább megoldják egymás között még akkor is, ha emberéletről van szó, mert az olyan életszerű. Emberek mennek bele teljesen nonszensz kalandokba, hogy minden egyes konfliktust 50 részen keresztül húzzanak, aztán megint csak életszerűtlen módon lezárják. Mindenki megbánt mindenkit, aztán ünnepélyesen bocsánatot kér tőle (komolyan, volt olyan rész, amelyiknek a háromnegyede abból állt, hogy mindenki bocsánatot kért mindenkitől), aztán ugyanúgy folytatják. A Berényi Kft. közben zavartalanul működik, csak azt nem tudjuk, miből, hogyan és miért.
Laci él és virul, Gizikével párkapcsolatban, vezeti az udvarban lévő kisboltját :D Klaudia valahol külföldön a sorozat szerint, hogy hol merre meddig miért mikor és hogyan, azt nem tudom, de ő már nem szerepel. András pedig meghalt... A halála miatt pedig kaptunk egy felnőtt Bandikát.
Kérdező, én nagyon szívesen összefoglalom a részeket az itt kérdezőknek, de amit te kérsz, az durva! :D Az nagyon sok... Én rendszeres nézője vagyok, de nem is emlékszem már, hogy mikor kavart Gizi, és Vili bácsi. Azt tudom, hogy ők kavartak, de az rééééégen volt már! Azóta nagyon sok minden történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!