Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Barátok köztben miért vannak...

Barátok köztben miért vannak melegek?

Figyelt kérdés
2017. szept. 28. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Barátok köztben miért vannak heterók?
2017. szept. 28. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Én azt hittem, hogy mindenki meleg. Talán ezért nem is nézem.
2017. szept. 28. 23:14
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Miért vannak benne teljesen logikátlanul viselkedő emberek? Miért vannak benne olyan nők, akik egy kétmilliós város közepén élnek, de lefeküdni csak olyannal tudnak, aki velük egy házban lakik? Miért vannak benne olyanok, akikkel ugyanaz az ember hússzor meg tudja csinálni ugyanazt a szemétséget és huszonegyedszer is beszopják? Ezek legalább annyira fontos kérdések :)

2017. szept. 29. 11:36
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Tökéletesen azért, amiért van benne kopasz, kék szemű, piros színt kedvelő, kisgyerek, nagymama, ... Szóval érted.

KÉT darab meleg srác van benne, akik meg sem ölelik egymást, max. nagyon ritkán. Semmi provokatív nincs benne, csak két srác, akik együtt élnek, akik szeretik egymást, és próbálják szép csendben építgetni az életüket. Szerintem kutyát nem zavarnak. Eddigi szereplésük alatt két darab utalást fedeztem fel benne, ami alapján arra következtettem, hogy ott bizony "akció" lesz. De szerintem én is csak azért láttam ezeket bele, mert én falom ezeket a gay-fandomokat.

2017. szept. 29. 23:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Ki az a 2 meleg? Tudom, hogy van a Tóbiás, de ki a másik?
2017. okt. 1. 09:23
 6/8 A kérdező kommentje:
sebaj
2017. okt. 1. 09:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Tóbiás párja, Kristóf
2017. okt. 1. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
44%
Ja, azt nem is ismerem. Köszi a választ!
2017. okt. 1. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!