Ki a legijesztőbb figura a Harry Potter filmekben /ill könyvekben?
Szerintem nem Voldemort. Habár inkább csak főszereplő etárgykörben.
Ha nem Ő akkor számotokra ki és miért? (Ember nyilván)
És ki az ki nem kifejezetten félelmes de a leginkább utáltátok benne?
dörszli bá és petúnia.
akik képesek ennyire alávaló módon viselkedni kisgyerekekkel,azok nem emberek.
és a könyv egyik hibája is ez szerintem.
mert csecsemő koruktól nevelik henryt,ezért nem logikus,hogy egy kicsit sem lettek akaratlanul is a mintái.
jah és azért a többesszám,mert dudliból meg egy dagadékot neveltek,tehát duplán alkalmatlan szülők és ijesztőek.
Rufus Scimgeur (remélem jól írtam). De ő is inkább csak a filmekben. Meg a dementorok. Illetve Sirius is ilyesztőnek tűnt első olvasásnál, mondjuk azóta az egyik kedvenvem❤💟
Esetleg Bellatrix? De én őt is bírom:D
Meg esetleg Frics. És kicsit Csámpás is. Van valami abban macska-murmácban, amitől kiráz a hideg. Na meg az ifjabbik Barty Kupor és esetleg Grindelwald. De őt előbb látni kell majd a L.Á.M összes részében és cak utána tudok csak véleményt mondani.
És kedves Kérdező, szerinted ki a legijesztőbb?:)
Köszönöm az érdeklődést. ;-)
Tulajdonképpen hosszas gondolkodás után Bellatrix. Akármennyire is birom én is. ;-D
A negatív személyiség szerintem minden létezője , legalább is teljesíthető keretek között ötvöződik benne.
Pribék, felsőbbségi komplexus, a nyers erő igénylője-hatalom sóvár, vérszomjas, szadista, kegyetlen, offenzív stb. Szerintem ez mind jellemző rá. És ez önmagában teszi ijesztővé számomra.
Na meg , nem csak, hogy ezeket a dolgokat ás tulajdonságokat szereti, hanem imádja, ájtatosan imádja ezeket a dolgokat, és természetellenesnek tartja azt aki nem.
Ahh... még egy lényeges mondat lemaradt... :-)
Az, hogy azon kevés halálfalók egyike, talán csak az egyike, akik tényleg tiszta szívvel azok, és nem csak szolgaságból "kényszerből"(félelemből).
Batilda Bírcsók
Ahogy a könyv leírja!! Büdös, öreg, csúnya. Igaz ez a kígyó volt, de akkor is. :D
Jahh és Féregfark :D ő is tiszta nyomorúlt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!