Sailor Moon Crystal vélemények? Nem zavar titeket, hogy picit "átírták? "És mi a véleményetek a figurákról? Néztem őket, egy 15-20cm-es figura 20-25000ft.
gyerekkorom kedvence volt a Sailor Moon,nagyon örültem neki,hogy felújították,de picit csalódtam több szempontból,pl.az állarcos férfi már tudta,hogy Usagi a holdtündér.(az eredetibe jobban tetszett,mikor a liftbe változott át előtte)Meg nekem a mostani nagyon nyálas,sztem túlzásba vitték a köztük lévő szerelmet.
Véleményetek a felújított változatról?
Én örülök neki hogy a Crystal sokkal mangahűbb, nekem a manga mindig is jobban tetszett mint az anime, szerintem sok felesleges rész volt a régi animében. Szerintem pont annyira nyálas amennyire kell, ha olvastad a mangát akkor tudod hogy ott is így van.
A figurák szerintem nagyon szépen kidolgozottak, már gondoltam rá hogy esetleg beszerzek néhányat.
Neked mi nem tetszett még a Crystal-al kapcsolatban?
szerintem is nagyon kidolgozott az új,jobban tetszik,meg szerintem is az eredetibe nagyon sok felesleges rész volt.
A crystal tényleg csak a lényeget "adja le".:)
egyenlőre ott tartok a nézésével,hogy sailor moon-nak szív alakú brossa van.
már nagyon vártam az új átváltozást,de abba is csalódtam.az első jobb volt sztem.:)
Azt hittem,hogy olyan lesz,mint az eredetibe,hogy ilyen szív forma kőzepén pörög.:)
meg az új támadása se tetszik annyira,azt jobban megcsinálhatták volna.:)
Meg fura nekem,hogy Vénuszt így felkapták,neki a legjobb az átváltozása,és a támadása,ráadásul még "gyöngysort" vagy mit is kapott a derekára.
Nekem Mercury a kedvencem,de a támadásai nem nagyon tetszenek,az eredetibe jobb volt.
De így is tetszik amúgy.:)
Az átváltozásokkal kapcsolatban tényleg igazad van, a régiben sokkal szebbek voltak. A támadások közül nekem Sailor Jupiter Flower Hurrican-je tetszett eddig a legjobban, az nagyon jól sikerült. Nekem Sailor Venus a kedvencem, ő nagyon hasonlít a mangabeli Venus-ra. Jó lenne ha a Sailor V mangát is feldolgoznák animeként.
A zenéje meg valami fantasztikus a Crystal-nak. Én már nagyon várom az új évadot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!