Mit gondoltok a Vikings c. sorozatról?
az első 2 évada elég jó.
aztán nem tudom miért de elkezdték hanyagolni a vért a soriból és a 4. évadban kispórolták a csatát,ugyanúgy ahogy a th-ban is egyszer kétszer.
meg nekem az sem tetszett annyira,hogy idővel ragnart egy szeleburdi,hóbortos,összeesek olyan laza vagyok hippi karakternek ábrázolták,nem pedig egy ambiciózus pszichopatának,mint amilyen valójában lehetett.
Ságákat jól követi, de ott is vannak vitatott dolgok. Főleg Ragnar gyerekeit illetően. Az első két évad valóban mozgalmasabb és sok újat mutat. Ebből a tempóból visszavessz és nem annyira a látványra, hanem a karakterek fejlődésére, a belső ellentétek lejátszására fókuszál. Ez érezhető.
A kosztüm és a mozgás, rendezés, kamera kiemelkedő, jó minőségű. A forgatókönyv elején erős, aztán hullámzó.
Harmadik évad számomra vontatott és érdekesen megváltozott benne sok karakter. Sok minden a nézőre van bízva és nincs sok magyarázat,vagy logikus indok. Ez számomra egy mélypont volt. Bár nagyon sok minden változott, mégis unalmasan volt számomra találva.
A negyedik évad jobban tetszett. Itt is megborult néhány karakter és ebben is sok volt az eltérés a saga világától, de érdekesebben talált történet volt.
Várom az új évadot is.
Érdemes bele kezdeni. Színvonalas műsor. Csak nem való egy történelmi csatornára.
meg ivar karaktere is ütősebb lehetett volna ha a csonttalan 4 lehetséges magyarázatából nem a nyomorékot választják hanem a-
1.a két métertől magasabb óriást.
2.a sok bunyó és harc miatt állandóan sérült,törött végtagok miatti okként.
3.üvegcsont beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!