Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A cool kids don't cry-nak van...

A cool kids don't cry-nak van magyar szinkronosa?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Valaki tudja hol lehet megnézni magyarul a Cool kids don't cry-t? Vagy nincs is magyarra szinkronizálva? Aki tudja kérem linkelje vagy akármi
2017. szept. 24. 12:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Több, mint valószínű, hogy nincs
2017. szept. 24. 15:25
 2/14 anonim válasza:
Én is szeretnék valami infót tudni róla, ugyanis nagyon jó kis részletet láttam belőle, csak sajnos az a baj hogy semmi angol tudásom sincs :/ Esetleg magyar feliratot készítene hozzá valaki az is jó lenne :)
2017. okt. 29. 19:55
 3/14 rebeka0916 válasza:
Youtuben fent van magyar felirattal
2017. nov. 12. 12:56
 4/14 anonim válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=e1kEnH9kNz4

Az általam fordított feliratos verzió :) Amit említettek!

2017. dec. 27. 19:33
 5/14 anonim válasza:
valaki tudna kuldeni egy mukodo linket?
2018. jan. 25. 16:25
 6/14 anonim válasza:
Hónapokig megtekinthető volt, de a youtube levette. Copyright strikeot adott és felfüggesztette a youtube partnerségem. Részemről ennyit tehettem a filmért. Google drivera is feltoltottem, mondván az az én tárolóm. Megisztottam a linket hogy onnan is letölthető legyen. Erről tettem fel videót. A google letiltotta a drive elérhetőséget. Én sem tudtam megnézni már a filmet sőt a saját drive fiókomból sem tudtam letölteni. Befejeztem a kinlódást. Akinek megvan a forditas reméljük jól használja. KekeGolia
2018. márc. 3. 14:42
 7/14 anonim válasza:
Valaki tud olyan oldalt küldeni amin még tudom nézni angolul?
2018. márc. 19. 17:17
 8/14 anonim válasza:
Sziasztok.Online filmeken meg tudjátok nézni a filmet csak a keresőbe magyarul írjátok be a címét.(Menő gyerekek ne sírjatok!) :)
2018. márc. 25. 16:16
 9/14 anonim válasza:
Köszi szépen
2018. márc. 31. 16:12
 10/14 Mezei Ákos1010 válasza:
75%
2018. jún. 2. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!