Jogi diplomával milyen feladatkörben lehet elhelyezkedni a Magyar Honvédségben?
Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 16:34
1/7 anonim válasza:
Ha nincs protekciód, akkor semmilyenben.
2/7 anonim válasza:
A toborzó irodán, vagy a HM ügyfélszolgálaton mit mondtak?
3/7 anonim válasza:
Jogász tiszt - a toborzó irodákban tudnak információt adni a betöltetlen beosztásokról.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Másodéves joghallgató vagyok jelenleg, még csak tájékozódom. :D
A jog előtt katona akartam lenni, ezért kíváncsi lettem, nem lehet-e összekötni a kettőt vhogy. Próbáltam a neten utána nézni, jártam a honvédség honlapján is, de nem találtam semmi ilyesmit, gondoltam rákérdezek itt. Rákérdezek akkor egy toborzó irodában.
2017. szept. 22. 20:35
5/7 anonim válasza:
önmagában semmit nem ér a jogi diploma a honvédségnél
6/7 anonim válasza:
A honvédségnek ugyanúgy szüksége van jogászokra, mint bármely más szervezetnek. Ugyanígy dolgozik ott pénzügyi szakember, orvos, pszichológus stb. aki valamely civil oktatási intézményben szereztek oklevelet és annak megfelelő munkakörben dolgoznak.
7/7 anonim válasza:
A jogi diploma ugyanannyit ér ott is, mint máshol. Max egy ügyvédi irodában nagyobb a kereslet a jogászokra, mint a honvédségben. A papírja és a tudása attól ugyanaz, ha pl az utcán áll, vagy a parlamentben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!