Tudtok még ilyesmiket? : South Park, Family guy, Rick and Morty, Bob burgerfalodája
Family Guy alapján ott a másik két sorozat: American Dad és The Cleveland Show;
Major Lazer (Diplo sorozata, ő alapította a bandát is),
Mr. Pickles, Robot Chicken (stop motion alapú popkultúr-paródia), Drawn Together, Ugly Americans, Bojack Horseman
Ezek mind felnőtt animációs sorozatok vagy rajzfilmek az utóbbi évekből.
American Dad, Drawn Together, The Nutshack (ez egy nagyon beteg műsor, de a mémjei jók).
(Mellék-megjegyzés:) A Mr. Pickles-t én igazából nem ajánlottam volna, mert valami elképesztően elvetemült. Ha jó Adult Swimes sorit akarsz, csekkold inkább be a Metalocalypse-et vagy az Aqua Teen Hunger Force-ot.
Ha adult swim: The Venture Bros is elég népszerű.
A másik kettőről hallottam és talán le is töltöttem őket (Squidbillies-zel együtt), de nem bírtam rávenni magam hogy megnézzem mert sokszor nagyon minimál költségvetés kinézete van az egésznek és lehet jó a poén, de majdnem nézhetetlen az egész (ATHF is a beszélő sültkrumplis- és kólás doboz alaphelyzettel kétségeket szül).
https://www.youtube.com/watch?v=sKhScy7E_aI
Ami még jól hangzik tőlük: Frisky Dingo; Harvey Birdman, Attorney at Law. Amúgy a legtöbb animációs sorozatuk stílusban és hangulatban nagyon hasonlít a klasszikus 60-as évekbeli szuperhősös/nyomozós/kaland mesékhez (Birdman, Johnny Quest, Scooby Doo) vagy a 80-90-es években népszerű Bolygó kapitánya, Tini Nindzsa teknőcök, Masters of the Universe-hez, úgyhogy ezek inkább a 90-es évek gyerekeinek lehetnek nosztalgiafaktorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!