Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok nekem ilyesmiket...

Tudnátok nekem ilyesmiket mondani?

Figyelt kérdés
Naruto-hoz, Bleach-hez, vagy Fairy Tail-hoz hasonló animéket tudnátok mondani? Vagy valami izgalmas anime, aminek van valami köze a valósághoz, de van benne valami természetfeletti?

2017. jún. 5. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Attack on titan

one piece

Fullmetal altemist

inuyasha

2017. jún. 5. 22:37
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Death Note
2017. jún. 6. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Parasyte the maxim

Aldnoah Zero

Rokka no Yuusha

Alderamin on the sky

legend of the legendary heroes

suisei no gargantia

91Days - bár ebben nem nagyon van természetfeletti dolog, de nagyon izgalmas és érdekes.

2017. jún. 6. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
One Punch Man, Mob Psycho 100, Sword art online
2017. jún. 6. 16:30
 5/7 Zsiros Annamária ***** válasza:

Strike the blood-vámpíros,szerelmes,24 részes ha jól emlékszem

Shokugeki no souma-főzős,de ne ítéld el(előszőr én is így tettem,mert,hogy főzős,és ebben mi az izgi? Gondoltam...)nagyon izgalmas,lerágtam a körmöm mire végeztem naggggggyon ajánlom.Kb 35 részes

Rave mester:régen néztem,nemtudom már hány részes,de 25 biztos megvan...Mashima Hiro(fairy tail mangakája) mangája alapján készült,hát látszik,hogy ugyanaz csinálta a kettőt)Fairy tail OVÁban is volt

Hamatora-nemtudok mit mondani róla...szomorú néha de nagyon érdekes...míg a Naruto a magányosról szólt,addig ez a legerősebbről szól....nekik sem olyan könnyű

Amúgy nekem is úgy ajánlották ezeket,örülök,hogy megnéztem őket.

2017. jún. 6. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Néz hunter x Huntert egyik legjobb shonen anime 148 részes csak 2 filerel remek lezárásal anak elenére hogy a manga még fut remek melékszereplök komoly történek jó fordulatok és rendkivül egyedi erö rendszer és képeségek
2017. jún. 6. 22:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 😏
2017. jún. 7. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!