Mi történne, ha a csillagkapu másik oldala felől lép vki az eseményhorizontba?
A linkben lévő kép csak illusztráció, mindjárt mondom miért.
Ha lent egy bolygón lenne a kapu, akkor mi sem egyszerűbb, a tárcsázó felőli oldalon (ahol a földi kapu esetében a rámpa is van) kell belépni és kész. DE a linkelt képeken egy űrben keringő kapu van, na azon nem is látszik, hogy melyik a jó oldala, és hát fent-lent irány sincsen a valóságban az űrben, szóval kettőt fordulsz azzal az ugróval és máris elfelejted melyik oldalon jöttél ki abból a kapuból, 50% csak az esélye, hogy ua. oldalon is mennél befelé a kapuba...
Azt többször is megemlítik mind3 CsK-sorozatban, hogy amennyiben egy bejövő féregjáratba lépne be vki, az megsemmisül, de azt nem, hogy akkor mi van, ha a féregjárat ugyan kimenő, de a kapu másik oldaláról lépnél bele.
Párszor láttam a sorozatot, de nem rémlik már pontosan melyik részben van ilyen. Mintha az egyikben vallási fanatikusok hinnének olyasmiben, hogy beugranak a bejövö kapun, utána jó helyre kerülnek, és ott mintha megsemmisülnének rögtön...
Elkezdem újra nézni, és pár hét múlva talán tudok választ adni :D :D :D
szerintem mögüle nem lehet belépni.
én olyannak képzelem el úgy mintha a falba akarna belemenni valaki.
Ez már nekem is eszembe jutott.
Tulajdonképpen 3 opció van:
-szétszed és elküld tovább ugyan úgy mintha elölről lépnél be. Ez azért lehetséges mert ha az elején mész be akkor is elküld a tér bármely irányába, nem csak arra a címre ami előtted van hanem 360fokos szögben bármerre nézhet a féregjárat. Attól, hogy a kapu fixen áll még elküld olyan címre is ami a kapuval esetleg szemben áll a térben.
-szétszed de nem küld tovább és meghaltál
- vagy a 3. lehetőség ami szerintem a legvalószínűbb, hogy nem enged onnan bemenni. Volt egy rész amiben víz alatt volt és elmondták h van benne biztonsági intézkedés ami érzékeli h óceán alatt van és a vizet nem engedi át, ebből gondolom, h hátra is csináltak óvintézkedést mert mi van ha mögötte szaladgálnak a gyerekek és véletlenül benne marad az egyiknek a feje stb
Szerintem csak annak lenne ertelme, ha mind ket oldalrol atjarhato lenne. Amennyiben szandekosan nincs megjelolve egyertelmuen, hogy melyik a bejarat. Szoval, ha nekunk egyszeru embereknek sikerult egy tesco bejaratara kirakni, hogy melyik a befele meno jarat, vagy tolni/huzni kell, akkor valszeg az osok is eljutottak mar erre a szintre.
Masik lehetoseg, hogy az urbeli kapukat athelyeztek es az eredeti helyukon van megjelolve a haladasi irany. Akkor viszont tenyleg egy oldalu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!