Gilmore Girls-ben mindenki azt gondolja, hogy Lorelei csinalta jol, es Emily a gonosz?
Szerintem nem állítja be magát mártírnak. Egyszerűen csak a neveltetése erre az útra vezette. A makacssága, büszkesége kényszerítette arra az önállóságra, amit megteremtett magának. Igazából ezzel kockáztatta a saját és Rory életét is, főleg amikor még terhes volt, de még ez sem érdekelte. Viszont végül teljesen jól jött ki belőle, felépítette az életét és sikeres lett, nyilván ezért gondolják azt, hogy jól csinálta.
Valahol érthető sajnos, hogy miért ilyen távolságtartó a szüleivel. Ha hamarabb kapcsolatba lép velük valószínűleg nem lett volna meg az a magabiztossága, hogy a saját életét élje tovább, mint ami később már volt neki. Lehet a szülei kényszerítették volna arra, hogy hazamenjen és ott neveljék Rory-t. Később viszont már nem szólhattak bele, mivel felnőtt. Emiatt teljesen elhidegült tőlük és a múltat nehéz elfelejteni. Emily-nek meg azért megmaradt az a nyomulós stílusa. De ettől függetlenül én is sajnáltam, hogy nem becsülte meg őket jobban.
Nem állítja be annak. Többször elmondta, hogy neki az az élet nem működött. Csak úgy kezdhetet önálló életet, ha elmegy otthonról.
Mindenki segítette abban az életbe, amit ők képzeltek el neki. De ő attól mindig is rosszul volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!