Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca 8. évad?

Trónok harca 8. évad?

Figyelt kérdés

Elsosorban a Dany-Jon szal erdekelne, ha megtudjak hogy Jon (Aegon) is Targaryen, milyen befolyassal lesz ez a kapcsolatukra? Ki hogy reagal? Negativ vagy pozitiv hatassal lesz a kapcsolatukra? Kitart a szerelem, es esetleg egyik a masiknak behodol, vagy a Vastron iranti vagy egymas ellen forditja oket?

Illetve nagyon valoszinunek tartom hogy vagy Jon vagy Dany meg fog halni, esetleg mindketto (nagyon remelem nem), errol mi a velemenyetek?

Mikor Jon bement Danyhez a 7edik reszben kis Targaryeneket csinalni (tudom van a joslat, de szerintem nem igaz, es Dany teherbe esik), szoval mikor bement, es Tyrion furcsa kifejezesu arcat mutattak az mire utalhatott? Talan o is Danybe szerelemes mint Jorah? Esetleg Cersei beavatta terveibe, es mivel elvileg gyereke lesz Cerseinek, meggyozte Tyriont hogy a csalad mellett maradjon, es elarulja Danyt?

Koszonom a valaszokat!

2017. szept. 1. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha nekem lenne egy olyan szép nagynéném, mint Daenerys, akkor szexelnék vele szívesen pedig nem vagyok egy nagy vérfertőző ember. Tesómmal, anyukámmal, lányommal sem szexelnék soha.
2017. szept. 18. 17:12
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolso, te beteg vagy😂
2017. okt. 4. 22:58
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Daenerysnek gyereke születik Jontól. Valszeg lánya aki tuti Lyanna nevű lesz miután kiderül majd hogy ki kinek a kicsodája :)))

A jóslatról miszerint nm lehet gyereke annyit, hogy egy sárkánya meghalt. S mivel a sorozatban sokszor halljuk hogy az életet csak a halál váltja meg, lehet hogy a sárkàny halálával életet kaphat egy új gyermek. Hisz a sárkányok is Daenerys gyermekei".

Aztán volt az a látomása Dany-nek hogy a trónteremben sètál ami le van rombolva ès behullik a hó. Màr havazik Királyvárban, oda is elért a tél ezt már tudjuk. És szerintem Daenerys tuti leégeti Királyvárat Cersei-el együtt. Aztán ráébred majd hogy mit tett, és elszörnyed. Aztán majd meghal a szûlésben tuti.

Bran bennragad Éjkirályban tuti... ezt is annyit hangoztatták hogy vigyázzon nehogy a múltban ragadjon hogy tuti ottragad majd. De Jon majd kinyirja s akkor meghal az egesz zombisereg az éjkirállyal együtt. Szerintem ezek az esemenyek tuti varhatoak a 8.evadban!

2017. dec. 20. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!