Trónok harca 8. évad?
Elsosorban a Dany-Jon szal erdekelne, ha megtudjak hogy Jon (Aegon) is Targaryen, milyen befolyassal lesz ez a kapcsolatukra? Ki hogy reagal? Negativ vagy pozitiv hatassal lesz a kapcsolatukra? Kitart a szerelem, es esetleg egyik a masiknak behodol, vagy a Vastron iranti vagy egymas ellen forditja oket?
Illetve nagyon valoszinunek tartom hogy vagy Jon vagy Dany meg fog halni, esetleg mindketto (nagyon remelem nem), errol mi a velemenyetek?
Mikor Jon bement Danyhez a 7edik reszben kis Targaryeneket csinalni (tudom van a joslat, de szerintem nem igaz, es Dany teherbe esik), szoval mikor bement, es Tyrion furcsa kifejezesu arcat mutattak az mire utalhatott? Talan o is Danybe szerelemes mint Jorah? Esetleg Cersei beavatta terveibe, es mivel elvileg gyereke lesz Cerseinek, meggyozte Tyriont hogy a csalad mellett maradjon, es elarulja Danyt?
Koszonom a valaszokat!
Daenerysnek gyereke születik Jontól. Valszeg lánya aki tuti Lyanna nevű lesz miután kiderül majd hogy ki kinek a kicsodája :)))
A jóslatról miszerint nm lehet gyereke annyit, hogy egy sárkánya meghalt. S mivel a sorozatban sokszor halljuk hogy az életet csak a halál váltja meg, lehet hogy a sárkàny halálával életet kaphat egy új gyermek. Hisz a sárkányok is Daenerys gyermekei".
Aztán volt az a látomása Dany-nek hogy a trónteremben sètál ami le van rombolva ès behullik a hó. Màr havazik Királyvárban, oda is elért a tél ezt már tudjuk. És szerintem Daenerys tuti leégeti Királyvárat Cersei-el együtt. Aztán ráébred majd hogy mit tett, és elszörnyed. Aztán majd meghal a szûlésben tuti.
Bran bennragad Éjkirályban tuti... ezt is annyit hangoztatták hogy vigyázzon nehogy a múltban ragadjon hogy tuti ottragad majd. De Jon majd kinyirja s akkor meghal az egesz zombisereg az éjkirállyal együtt. Szerintem ezek az esemenyek tuti varhatoak a 8.evadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!