Trónok harca 8. évad?
Elsosorban a Dany-Jon szal erdekelne, ha megtudjak hogy Jon (Aegon) is Targaryen, milyen befolyassal lesz ez a kapcsolatukra? Ki hogy reagal? Negativ vagy pozitiv hatassal lesz a kapcsolatukra? Kitart a szerelem, es esetleg egyik a masiknak behodol, vagy a Vastron iranti vagy egymas ellen forditja oket?
Illetve nagyon valoszinunek tartom hogy vagy Jon vagy Dany meg fog halni, esetleg mindketto (nagyon remelem nem), errol mi a velemenyetek?
Mikor Jon bement Danyhez a 7edik reszben kis Targaryeneket csinalni (tudom van a joslat, de szerintem nem igaz, es Dany teherbe esik), szoval mikor bement, es Tyrion furcsa kifejezesu arcat mutattak az mire utalhatott? Talan o is Danybe szerelemes mint Jorah? Esetleg Cersei beavatta terveibe, es mivel elvileg gyereke lesz Cerseinek, meggyozte Tyriont hogy a csalad mellett maradjon, es elarulja Danyt?
Koszonom a valaszokat!
Jon nem a hatalom megszállottja. Számára a hatalom egy eszköz, hogy minél hatékonyabban tudjon harcolni a Mások ellen. Ha ez kettejük közt konfliktust szül, az csakis Dany miatt lehet, aki sokkal inkább szerelmes az uralkodásba. Mikor találkoztak és bemutatták egymásnak őket, az humoros kis jelenet volt, de kiválóan rámutatott kettejük különbségére. Danyben sokkal több kevélység van, így azt sem valószínű, hogy jól viselné, ha másodhegedűs szerepbe kerülne.
Könnyen lehet, hogy Tyrion árulóvá lesz: látszólag megágyaztak ennek a sorozatban, ahogy elszörnyedt Dany és a sárkánya pusztításától, majd Tarly és fia kivégzésétől, ahogy Királyvár felégetéséről is alig lehetett lebeszélni, és az utódlás kérdése is szemmel láthatóan zavarta. Szóval sok jel mutat efelé, de én mégsem hiszem, hogy meglépné ezt. Egyszerűen, mert Cersei sokkal őrültebbnek és gátlástalanabbnak tűnik, ha a hatalom megtartásáról van szó. Ne felejtsük el, hogy ő már túl van a szentély és környéke lerongálásán. Inkább olyasmire tudok gondolni, hogy végül egy harmadik fél oldalára áll majd. Például Jon mellé - ha kenyértörésre kerülne sor.
Hellóka, Jon és Dany egyszerre lehetnek király és királynő.
Ilyen a valóságban is létezik és a Trónok harca világában is a múltban volt már, hogy a férfi és a nő akik házastársak voltak, kb egyenrangúként uralkodtak egymással, egymás mellett. Dany lesz a királynő mindenképpen, mert hozzámegy Jonhoz. Jon lesz a király mindenképpen, mert elveszi Dany-t. Együtt fognak uralkodni.
Tyrion azért nézett olyan furán, mert attól fél, hogy a kefélésük még rengeteg ellentétet és problémát fog okozni a jövőben mindannyiuk számára.
szerintem ha megtudják Jon (Aegon) valós származását akkor Jon nagyon ki lesz akadva és azonnal azt akarja tenni ami helyes vagyis elhidegül Danytől. szerintem Dany ezt lazábban veszi, mivel Targaryen, benne van a családja vérében, és az első könyvben mondják is hogy végig azzal a tudattal nőtt fel hogy egy nap majd hozzáadják a bátyjához Viseryshez. tudjuk hogy nem így lett de a hozzáállásán nem változtat.
a konfliktust az fogja okozni hogy Dány terhes lesz (annyiszor hangoztatták az utolsó évadban hogy nem lehet gyereke hogy kizárt hogy ne legyen terhes) és akkor Jon dilemma elé kerül mert nem akarhatja hogy a gyerek fattyúként szülessen így el kell vennie Danyt hogy a gyerek igazi Targaryen legyen. szerintem az évad vége felé vagy Jon vagy Dany meghal így nem lesz gond a kényszerházasságból sem
Szerintem nem fognak elhidegulni egymastol. Legalabbis eloszor biztosan lesz mosoly szunet, amikor kiderul ki is valojaban, de a gyerek sok mindent megfog valtoztatni. Mar csak a ket karakter szemelyisege miatt is gondolom igy. Jon es Dany is kifejezetten vedelmezo tipus, akik ha vkit kozel engednek magukhoz es elkezdik szeretni azert barmit megtennenek. Nem mellesleg elegge csaladcentrikusak is.
Azt is nehezen tudom elkepzelni, hogy mind a ketto meghal...szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!