Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek sem volt olyan jó...

Szerintetek sem volt olyan jó a Trónok harca 7. évada? Nektek tetszett?

Figyelt kérdés
imádom a sorit főleg azért mert nem azokra a símákra épül mint egy átlag sorozat de hiába történtek meg azok a dolgok amire a kezdettől fogva vártam annyira elsietetten hanyagul össze vissza volt az egész évad, az első rész tetszett majd az 5. ig borzalmas volt majd megint borzalmas és bár nagyon élveztem a részeket és várom a folytatást ami valószínüleg azért van mert megtortentek dolgok amikre alig vartam es a sotozat meg eddig alapbol jó volt és ezért el tudom nézni hogy pár rész szar de hatalmas csalódás volt ez az évad mint ha elfogyott volna a forgatókönyv és gyors irtak volna egy befejezést ami meg basszottul klisére sikeredett szerintem
2017. aug. 31. 01:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó volt az évad, de hiányzott belőle maga a Trónok harca.

Persze nagyon tetszett hogy végre nagyjából kiderült minden, de az hogy például Kisujj halálát kb az egész évadon keresztül húzták...szánalmas, kb olyannak tűnt hogy: na, muszáj megölnünk egy fontos karaktert... és kész.

Halálának semmi jelentősége nem volt, csak meghalt valalki.

Számítottam valami fordulatra, ami tényleg odab*sz... :D

De nem, sajnos nem kaptam meg ezt a fordulatot.

Komolyan mondom a legnagyobb fordulat az az volt hogy Jamie otthagyta Cerseit... ennyi, semmi több.

Jégsárkányra számítottam, Cerseit tudtam hogy nem fogja őket segíteni, tudtam hogy Dany + Jon együtt lesznek.

Legalább egy nyomorult Cleganebowl-t rakhattak volna bele . (2 Clegane csatája amiben mind2 vagy legalább az egyik meghal)

2017. aug. 31. 02:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se igazán tetszett az az évad. Nehéz lenne röviden leírni, mik bánották a szemeimet, de az egiyk leg szembetűnőbb az az, hogy nagyobb szereplők nem haltak meg, a kisebb szereplők pedig nem meghaltak, hanem szimplán ki lettek írva a történetből. Anno egy egész évadot fektettek bele Robb Stark történetébe, hogy a végén megöljék. Most azok akik meghaltak, azokhoz nehezen tud kötődni a néző, és nagyon feltűnő, hogy azért kellett meghalniuk, mert az írók nem akarták túlbonyolítani a történetet. (Mondjuk most belekeverték a Golden Company-t, amit meg nem értek, hogy miért nem tettek meg már az előző évadban.)
2017. aug. 31. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Mióta nem Martin könyvei szerint megy marha gyenge lett.Logikátlanságok,fanservice ezerrel.Nem is baj hogy a 8. lesz az utolsó.
2017. aug. 31. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem én vagyok az egyetlen akinek tetszett. Nem volt olyan jó, mint az előző évadok, de még így is messze veri a többi sorozatott. A beszélgetések egyszerűen jók nagyon élvezhetők - nem tudom jól megfogalmazni, de amit mondanak az vagy vicces vagy érdekes. Ne mond, hogy a negyedik részbe a csata nem volt epikus (arra gondoltam benne Bronn mekkora badass). Csak azt sajnáltam, hogy nem nagyon szerepelt Theon vagy Tormund.
2017. aug. 31. 16:16
 5/6 anonim válasza:
69%

Hát nekem sokkal izgalmasabbnak tűnt mint bármelyik másik évad :) szerintem felpörögtek az események

nagyon szeretem <3

2017. aug. 31. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

a sárkányos csata részek elég látványosra sikerültek.

de persze utólag végiggondolva az is egy butaság volt.

mert a sárkány a leniszterek ellátmányát is felégette,ami jó lett volna mondjuk a dotrakiknak,főleg télen.

és taktikailag sem stimmelt a támadás,mert pont fordítva lett volna logikus.

vagyis a sárkány felperzseli az ellent,aztán a dotrakik megölik azt aki még életben marad.

de ha agyatlanul csak néztem a látványt,akkor pazar volt.

főleg,hogy beletettek ilyet,hogy a támadó ellenfél lovának levágni a lábát,ami a középkorban alap volt,mégis a rettenthetetlen-en és a 300-on kívül más csatás filmbe még nem merték beletenni.

viszont egyértelműen kapkodó volt az egész,telepoltálós,túlzottan közönségnek benyalós és rövid,mert ehhez a sztorivonalhoz szerintem még illett volna 3-4 rész,hogy kevésbé legyen összecsapott hatású.

2017. aug. 31. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!