Szerintetek sem volt olyan jó a Trónok harca 7. évada? Nektek tetszett?
Jó volt az évad, de hiányzott belőle maga a Trónok harca.
Persze nagyon tetszett hogy végre nagyjából kiderült minden, de az hogy például Kisujj halálát kb az egész évadon keresztül húzták...szánalmas, kb olyannak tűnt hogy: na, muszáj megölnünk egy fontos karaktert... és kész.
Halálának semmi jelentősége nem volt, csak meghalt valalki.
Számítottam valami fordulatra, ami tényleg odab*sz... :D
De nem, sajnos nem kaptam meg ezt a fordulatot.
Komolyan mondom a legnagyobb fordulat az az volt hogy Jamie otthagyta Cerseit... ennyi, semmi több.
Jégsárkányra számítottam, Cerseit tudtam hogy nem fogja őket segíteni, tudtam hogy Dany + Jon együtt lesznek.
Legalább egy nyomorult Cleganebowl-t rakhattak volna bele . (2 Clegane csatája amiben mind2 vagy legalább az egyik meghal)
Hát nekem sokkal izgalmasabbnak tűnt mint bármelyik másik évad :) szerintem felpörögtek az események
nagyon szeretem <3
a sárkányos csata részek elég látványosra sikerültek.
de persze utólag végiggondolva az is egy butaság volt.
mert a sárkány a leniszterek ellátmányát is felégette,ami jó lett volna mondjuk a dotrakiknak,főleg télen.
és taktikailag sem stimmelt a támadás,mert pont fordítva lett volna logikus.
vagyis a sárkány felperzseli az ellent,aztán a dotrakik megölik azt aki még életben marad.
de ha agyatlanul csak néztem a látványt,akkor pazar volt.
főleg,hogy beletettek ilyet,hogy a támadó ellenfél lovának levágni a lábát,ami a középkorban alap volt,mégis a rettenthetetlen-en és a 300-on kívül más csatás filmbe még nem merték beletenni.
viszont egyértelműen kapkodó volt az egész,telepoltálós,túlzottan közönségnek benyalós és rövid,mert ehhez a sztorivonalhoz szerintem még illett volna 3-4 rész,hogy kevésbé legyen összecsapott hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!