Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tetszett a mai Trónok...

Hogy tetszett a mai Trónok harca rész?

Figyelt kérdés
2016. máj. 9. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Baromira. :D

SPOILER: Jon, a kedvenc szereplőm végre visszatért és bosszút állt azokon a férgeken. Kezd beindulni minden.

2016. máj. 9. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
#1 az nem bosszú volt, hanem igazságszolgáltatás, nem mindegy. Nekem személyesen az előző két rész jobban tetszett. Ennek a résznek Varys volt az igazi sztárja viszont, jó látni hogy miközben többnyire tetteti az ártatlan hülyét ilyesmire is képes.
2016. máj. 10. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyot esett Ned Stark a ranglistámon, undorító ahogy hátbaszúrták a hajnal kardját aztán úgy állították be hogy Ned győzte le. A többiek legalább nem állítják magukról hogy angyalok.
2016. máj. 10. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Ned Stark mindig mondta,hogy ha nincs ott Howland Reed meghal.
2016. máj. 10. 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem Ned akarta hogy hátbaszúrják a csávót.Ő meghalt volna ha Reed nem jön.
2016. máj. 10. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
De végignézte és utána sem tett semmit. Inkább halt volna meg.
2016. máj. 10. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves 6 válaszoló bele gondoltál mi lett volna ha meghal akkor nem is láthattuk volna vagy nincs igazam ha meghal nincs ez az egész nem születik meg senki csak Jon és ha más jött volna rá kinek is a fia akkor megölték volna és én örültem, hogy megvédték egymást kit érdekelnek a lovagi erények, hogy ha az életről van szó.
2016. máj. 10. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!