Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok ilyen "realista"...

Tudtok ilyen "realista" SOROZATOT?

Figyelt kérdés

Szóval a témája, az lehet bármi, kivéve történelmi, sci-fi vagy gyerekes.

A realista alatt azt értem, pl. a sorozatban olyanok is meghalhatnak akiket te nagyon kedveltél, vagy a mindennapi életben előforduló szörnyűségek, pl. betegségek, járvány.

Olyat keresek amiben az is egy lényeges dolog, hogy kikben bízol meg, lehet a sorozatban majd akikben megbíztál átvernek, ilyen fordulatok is lehetnek.

Igazából a trónok harcához vagy a walking dead-hez hasonlítanám ami érdekel, tehát ami nagyon fordulatos, és nem biztos hogy mindig happy end a vége.

Bármi ami eszedbe jut érdekel!:)

2017. aug. 28. 09:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Breaking bad

19-2

2017. aug. 28. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
a préda
2017. aug. 28. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is a Breaking Bad-et tudnám ajánlani.
2017. aug. 28. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Dexter, Sons of Anarchy, Banshee, Kingdom, Narcos, Orange Is The New Black, Aranyélet
2017. aug. 29. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok, eszembe jutott még egy ilyen sorozat:

Hannibal

Itt nagyban megy a titkolózás, ármánykodás, manipuláció stb, ráadásul híres a kegyetlenségéről.

2017. aug. 29. 18:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Közönöm szépen! A hannibal és a dexter nagy kedvenc, a többit még nem láttam de utánanézek:)
2017. aug. 29. 20:56
 7/7 anonim válasza:
A lostot tudnám ajánlani bár van benne fiktív elem is de vsizont szerintem a legforsulatosabb sorozat valamint jól felépített karakterekkel rendelkezik
2017. aug. 30. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!