Vajon rólunk, magyarokról milyen sorozatot tudnának készíteni, ami vicces is, de realista is?
Az egy eléggé nem a magyar valóságot mutatja be, és nem vicces. A Jóban Rosszban meg még talán a BK-nél is unalmasabb és irreálisabb.
Láttad az Angolkákat, ismered? Ez egy vicces sorozat, ami görbetükröt állít az angol társadalomról, minden féle néprétegből mutat be embereket. Egy időben adták a coolon, most a Comedy Centralon láttam.
A magyarokról olyan filmet csinálnának, amiben szenvednek a pénz miatt, sajnáltatják magukat, egymással pedig üvöltöznek és tele lenne a film csúnya szavakkal.
Az összes magyar film ilyen én ezt látom, azért utálom mindet.
Olyat, amiben a fiatalok állandóan egymást fikázzák az iskolában, szétverik az iskola berendezéseit, bekecsapozzák óra közben a tanár haját, aki meg sem mer közben nyikkanni. Az emberek azon serénykednek, hogy nehogy már a másiknak jó legyen, ha nekem sem lehet. A nagy "serénykedésben" csak úgy duzzadnak a kárörömtől, és fel sem sejlik bennük, hogy nekik is sokkal jobb lenne, ha a saját boldogulásukra fordítanák az energiáikat.
Poénos elemekkel viccessé lehetne tenni pl.: a "verembe" amit a másiknak ásott "maga esik bele" és jól "kitöri a lábát" aztán istentelenül csúnyán káromkodik, mert káromkodásban a magyarok a világelsők amúgyis. Igazi nekünk való film lenne!!!
Utolsó: Köszönöm, ilyesmire gondoltam én is! Lennének snittek a politikusokról, az unatkozó újgazdag kitartott nőkről, iskolásokról, bolti eladókról, tehát a társadalom minden rétegéből lennének szerplők.
A Szomszédok örök kedvencem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!