Game of Thrones? Targaryen kerdes+1 kapcsolodo!
Van egy lany YouTube-on, aki a sorozattal kapcsolatban csinal videokat, tole lattam a Targaryen-kiralyok c. video sorozatbol egy par reszt. Az egyikben egy Targaryen lanyt hozza akartak adni egy rokonahoz, unokatestver vagy nagybacsi, valami ilyesmi lehetett, de hirlett a fickorol, hogy nem volt meg novel, nem is lattak ellenkezo nemuek tarsasagaban. De! Azert osszeadtak oket. A lany tarsasagaban kozben folyton volt egy security boy, (barna haju, barnaszemu) akivel tan az agyan is osztozott. Terhes is lett. Viszont a lany ferje kotelezo unnepi alkalmakon es osszejoveteleken kivul nem toltott idot vele..:
Na megszuletett a lany gyereke... barna haju , barna szemu. Neztek is nepek, mert ugye anyuka meg ,,apuka,, is ezust haju, lila szemu. De gondoltak, biztos veletlen. Jo elofordulhat. De! Idokozben szuletett meg 2 gyereke, azok is a testor pasira hajaztak. Mind harom fiu volt, es annyira elfogadtak ezt a dolgot, hogy valamelyik gyerek meg sarkany tojast is kapott. Na most.. tudta mindneki, hogy a ferj soha nincs az asszonnyal, es azt is, hogy nem volt meg novel.. erre szuletik 3 gyereke, vagyis nem neki, hanem a felesegenek. Nem esik le senkinek, hogy nem a ferjtol vannak??? Pedig paran pedzegettek, hogy nem fog kikelni a tojas, ha nem igazi Targaryen a fiu.
Hogy nem esett le nekik , hogy nem tisztaveruek a gyerekek? Egy csomoan tudtak! Mert nem akasztottak fol a lanyt, oltek meg a testort vagy a gyerekeket vagy valami!!??
(Bocsanat, hogy a nevekkel nem vagyok tisztaval; tul sok van)
A masik kerdes: mert foglalkozunk ezekkel ilyen sokat? Semmi valosag alapja, kitalalt tortenet az egesz, megis van, hogy kepes vagyok fel napon at az ilyen dolgokrol olvasni es videot nezni. A valos tortenelem ellenben egy csoppet se erdekel, unatat.
Velemenyek? Elore is koszonom!
Szerintem csak nem merték felhozni, nehogy lenyakalják őket.
A második kérdésedre: Dettó ugyanígy vagyok. :D
Miért akasztották volna fel a királyi család tagját? Ha te vagy hatalmon, te hozod a törvényeket, te szolgáltatsz igazságot.
Amúgy meg olyan nem volt már akkor se, hogy "tisztavérű". Akiről szó van, hogy csalta a férjét,az Rhaenyra volt, és az ő összes felmenője se Targaryen volt. Az anyja Arryn, az üknagyanyja meg Velaryon. És Rhaenyra férje is Velaryon volt, akit csalt.
Már csak azért se vonták érte kérdőre, mert a király elsőszülött gyereke volt és a király, tehát az apja, ráakarta hagyni a trónt a fia helyett. Ezért tört ki a Targaryen testvérháború (sárkányok tánca) a király halála után.
Egyébként attól még Targaryen vér folyt az ereikben, hiszen az anya az volt. És így is sárkánylovasok lettek. (Joffrey sárkánya, Tyraxes még fiatal volt ahhoz, hogy megüle, de attól még volt sárkánya és a másik kettő pedig lovagolt is a sajátján.)
Szóval ennyit a tiszta vérről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!