Szülhet-e Dany kis sárkányokat?
Szerintetek lehetséges, hogy Dany kis sárkányokat szüljön?Ugye amikor Khal Drogoval volt akkor szült egy pikkelyes lényt ,de az halva született,de mi van ha Jon Snowal jön össze,mivel ő félig targaryen,így lehet egy kis sárkány lenne a vége(vagy sok :D).
Ne kövezzetek meg,nem olvastam a könyveket ez csak szimplán egy felvetés.
Akkor Dany körül sok varázslat koncentrálódott (ha lehet ezt mondani). Szóval szerintem ezért lett a gyereke is félig sárkány, de aztán elmúlt a tojások kikelése után.
De az az állapot már elmúlt, nem hiszem, hogy újra megtörténhet.
A sárkány az sárkány az ember meg ember a Trónok harcában is.
A legvalószínűbb, hogy a sárkányai közül valamelyik fog tojásokat rakni, a sárkányok aszexuálisan szaporodnak, így a leendő Targaryeneknek már lesznek sárkányaik újra.
SPOILER DE NAGY JÖN
a hetedik évad hatodik részében Viserion elpusztul, így Drogon mellett csak Rhaegal marad, gyaníthatóan azért, hogy rajta majd, Jon üljön, és ha jól rémlik a könyvben is úgy volt, hogy Balerion (a valaha volt legnagyobb és legerősebb sárkány) sem rakott tojást, márpedig Drogon egy az egyben Balerion, csak még nem olyan nagy. Így gyaníthatóan Drgon nem fog tojni, elvégre Danynek se lehet gyereke elvileg, Viserion már halott, a névadója Viserys szintén gyerek nélkül halt meg, Khal Drogo, Drogon névadója szintén gyerek nélkül halt meg, de Rhaegar harcegnek több gyereke is volt, többek közt Jon, épp ezért én úgy gondolom, hogy a leendő sárkányok mind Rhaegal utódai lesznek.
Akit esetleg érdekel az ezen való mélyebb filózás, annak (angol):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!