Havas Jon ujraéledve mint az első személy aki képes irányítani a sárkányokat? Mivel a Targaryen vér is meg van neki és a Stark, azaz a vargolási képesség. A sárkányok apja? :D
Szerintem is lesz valami ''húbazzeg'' jelenet Jon-al, ami gyökeresen megváltoztatja. Az kizárt dolog, hogy ne éledjen fel. Nem véletlenül voltak Melisandre-val azok a sokatmondó jelenetek. Na meg mi a fészkes fenéért búcsúzott volna Barristan is egy Rhaegar jelenettel? Minek mesélt Kisujj a Harrenhall-i tornáról, ahol Rhaegar Lyanna-t választotta szépség királynőjének?
Egy ilyen kaliberű műsorban nincsen olyan hogy valami véletlenül lenne benne, pláne Jon és Dany részéről, akik a lényegek. Mivel tűz és jég dala...ha erre gondol az ember mindenhogy ők ketten ugranak be mindenkinek a karakterek közül. És Tyrion lesz kettejük között a ''dal''= a kapocs.
The SONG(Tyrion) of Ice(Jon) and Fire(Dany)
Az 5. évadból már simán leszűrhető volt, hogy az ő száluk van felturbózva, a többiek meg csak sodródnak az árral. Átalakítják a sztorijukat, ahogy a legtöbb időt tudják spórolni.
Szóval lényeg a lényeg, akár ez is megeshet és rohadt jó jelenet kerekedne ki belőle.
pedig tuti klisés lesz ez is, mint minden normális fantasy
csak a rajongók 1%-a reménykedik ilyen szutyok végben :D
mert ők ilyen ''csakazértislázadó'' tipusok xd
mint pl. hogy majd Stannis lesz a király meg ilyenek, Jaime Azor Ahai :D
viccesek
4. Eddig sem volt klisés és ezután sem lesz. És már bocs, de az, hogy mi a szutyok, privát vélemény.
Aki már olvasta Martin többi írását, regényeit, novelláit, az tudja, hogy egyáltalán nem a kiszámíthatóságra megy és úgy sem az fog történni, amit mindenki nagyon hinni akar. És ezért szép.
Ezt az 1%-ot meg honna szoptad ki? Nem hiszem, hogy volt ilyesmiről felmérés.
Ezt a könyvsorozatot pontosan azért szeretik ilyen sokan, mert nem a tipikus fantasy-szemét klisékre épül, hanem meg mer lépni teljesen új dolgokat is.
:D:D:D:D
Ugyan az a könyv meg a sorozat. Mindig ugyan oda kötnek ki. A sorsok ugyan azok. A rendezők meg már hivatalosan is lenyilatkozták. És ezekről bizonyítékok is vannak már a neten videó formájában, interjúban szal tökm1 mit hadováltok arról, hogy totál eltérnek. Max azért térnek el valaki szerint mert nem képes meglátni az összefüggéseket.
Jon meg 100% hogy feléled a könyvben is.
Eleve orbitális hülyeség összehasonlítani egy 1000 oldalas könyvet, ennyi karakterrel egy 10x50 perces évaddal.Minden semmirekellő karakterre nem lehet színészt castingolni. :D:D
Eddig szerencsére bejöttek a számításaim, és sztem ezek után is befognak. Már az első könyv után is vágtam, hogy ez is klisés lesz, dehát ez a normális. Igazából nem tudom, hogy sajnáljam, vagy irigyeljem azokat akik szerint nem klisés lesz. :D Ami emellett a variáció mellett van, az a hátralévő idő, de az egyre csak fogy és fogy és jön a klisé. :D Hogy pontosan mi persze nem tudom, de most ezen agyaltam épp amit kérdésnek feltettem.
Már miért ne lehetne happy end a Trónok harca vége?
Én a kérdezővel értek egyet. Nem is értem, hogy miért nem szeretik egyes emberek Jon Snow-t. Mi rosszat tett? Nagyon jó karakter, csupa jó tulajdonnsága van. Érdekes dolog ez. Sokan inkább szeretnek 1 Stannist vagy mondjuk egy Bolton Ramsay-t, mint Jon-t.
Kedves kérdező :D :D :D :D
Annyira irritáló stílusod van :D, hogy én csak sajnálni tudlak, :D de irigyelni nem, :D. Ha lenne egy sárkányom :D, olyan örömmel löknélek elé :D, mint ahogy Dany tette azzal a szerencsétlen mesterrel :D a dilettáns forgatókönyvnek hála. :D :D :D :D
Lehet klisé lenne :D, mert tudjuk, hogy az irritáló emberek halnak mindig a legdurvábban :D, de hát ezt már tudtuk az elejétől. :D :D
8. Mert unalmas.
Már miért jönne vissza Jon, mikor leszúrták? Melisandre valóban visszament a Falhoz, de még életében nem támasztott fel senkit és nem Jonnal fogja kezdeni.
Miért lenne Jon Targaryen? Ismerem ezeket a találgatásokat, de amíg GRR Martin ki nem mondja, addig szerintem nem kellene ezt ennyire evidensnek venni :S
Aztán meg majd mikor a végén elvarródik minden szál és kiderül, hogy Jonnak semmi köze a Targokhoz, akkor meg majd megy a hőbörgés meg a lázadás. Nem kellene ennyire előre inni a medve bőrére.
Az meg a másik dolog, hogy színész már nem fog játszani többet, sőt SPOILER!!!! a könyvben sem lesz belőle POV karakter, mert ugye azt már nyilvánosságra hozták, hogy kik lesznek a POV-ok és Jon nem szerepelt köztük.
Jonnak szerintem ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!