Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miről csináljak youtube...

ARCHERY710 kérdése:

Miről csináljak youtube videót? Gameplay videós vagyok!

Figyelt kérdés

Fontos hogy a videókban nem beszélek hanem zene van alatta! Miről csináljak vidit? Kifogytam az ötletekből!

Itt a csatorna linkje: [link]

Még csak 1 videóm van de sok lesz csak nincs ötletem ami van azt meg felhasználom majd később de utána is kell ötlet!

Válaszotokat Köszönöm!

2017. aug. 23. 15:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

Ez semmi, ez nem videózás, Movie Makerbe (vagy AVS) betenni a Fraps vagy más képernyőről felvételt készítő program által készített állományt, valami 90'-es évekbeli remix zene (talán ATB), néhány vágással maximum, ez nem videózás. Ne haragudj, ez az igazság.

Ha mondjuk Sony Vegas-t használsz, nem használod ki a program lehetőségeit, csak a felszínt kapargatod. Ennek így nincs értelme.

2017. aug. 24. 13:12
 12/16 anonim ***** válasza:
93%

Azért ezt a privát üzenetet megosztom mert rohadt vicces:

Mit akarsz itt te anime kutya azt se tudod ki az a videózás csak a japán szarokon élsz te segg ásd el magad életed sincsen te kanapévadász g*ci

Így felcseszni magad egy "sz*r vagy kommenten, zseniális. Remélem kibiciklized magadból ezt a sok dühöt.

2017. aug. 25. 16:57
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

Lol, rám is rám írt: ,,Szánalom" címmel xDDD

Érdekes, hogy az animések sosem szidják indokolatlanul a Nyugat szerelmeseit, ellenben fordítva...(Nem akarok veszekedni, sok a kivétel, ez tény. És kinek nem inge....:DD)

2017. aug. 25. 17:15
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

Az enyémnek az volt a címe hogy "Anyád"

Most szomorú lettem :(

Még azt sem tudom ki az a videózás :C

2017. aug. 25. 21:28
 15/16 anonim ***** válasza:
92%
Szeretem amikor a kérdező állít valamit majd ő maga bizonyítja be hogy miért nincs igaza. Legjobb példa a nagy "youtube videos gamer" típusra aki még annyira gyerek hogy nem képes a kritikát elviselni, mert szerinte ő bármit csinál az teljesítmény és elismerendő.
2017. aug. 26. 11:37
 16/16 anonim ***** válasza:

BEJELENTŐ VIDEÓ 😱|| HOLNAP NEM LESZ VIDEÓ

:DDDDDDDDdddddddd

2018. aug. 11. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!