Miről csináljak youtube videót? Gameplay videós vagyok!
Fontos hogy a videókban nem beszélek hanem zene van alatta! Miről csináljak vidit? Kifogytam az ötletekből!
Itt a csatorna linkje: [link]
Még csak 1 videóm van de sok lesz csak nincs ötletem ami van azt meg felhasználom majd később de utána is kell ötlet!
Válaszotokat Köszönöm!
Ez semmi, ez nem videózás, Movie Makerbe (vagy AVS) betenni a Fraps vagy más képernyőről felvételt készítő program által készített állományt, valami 90'-es évekbeli remix zene (talán ATB), néhány vágással maximum, ez nem videózás. Ne haragudj, ez az igazság.
Ha mondjuk Sony Vegas-t használsz, nem használod ki a program lehetőségeit, csak a felszínt kapargatod. Ennek így nincs értelme.
Azért ezt a privát üzenetet megosztom mert rohadt vicces:
Mit akarsz itt te anime kutya azt se tudod ki az a videózás csak a japán szarokon élsz te segg ásd el magad életed sincsen te kanapévadász g*ci
Így felcseszni magad egy "sz*r vagy kommenten, zseniális. Remélem kibiciklized magadból ezt a sok dühöt.
Lol, rám is rám írt: ,,Szánalom" címmel xDDD
Érdekes, hogy az animések sosem szidják indokolatlanul a Nyugat szerelmeseit, ellenben fordítva...(Nem akarok veszekedni, sok a kivétel, ez tény. És kinek nem inge....:DD)
Az enyémnek az volt a címe hogy "Anyád"
Most szomorú lettem :(
Még azt sem tudom ki az a videózás :C
BEJELENTŐ VIDEÓ 😱|| HOLNAP NEM LESZ VIDEÓ
:DDDDDDDDdddddddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!