Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan film amiben nincs...

Van olyan film amiben nincs pucérkodás, de mégis élvezhető és jó?

Figyelt kérdés
nagyon unom már, hogy szinte minden film tele van a meztelenkedéssel és végre szeretnék egyszer egy jó filmet úgy megnézni, hogy nem rontja el az élvezetet egy ilyen undorító jelenet. Az nem baj, ha szerelmes, csak ne mutasson bizonyos dolgokat. Előre is köszönöm!

2017. aug. 23. 14:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért lennék buta? Egész egyszerűen ez az igazság. Nem értem mit komálnak azon a sorozaton annyira, hót unalom, néha valaki megdug vagy kinyír valakit azt annyi. Altatónak jó, másnak nem. Hihetetlen hogy mekkora sikere lett.
2017. aug. 25. 21:34
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
Osztom a 11. véleményét. Én szeretem a középkori hangulatú filmeket, de a Trónok, az valami rettenet unalom. Néztem egy darabig, vártam a csatát, várostromot, de csak szöveg, romantika, ármánykodás, és mászkálás végestelen végig. Nem azt mondom, hogy aki szereti az hülye, de nem értem, hogy mit lehet ennyire imádni rajta.
2017. aug. 25. 21:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Azt mondhatod hogy szerinted unalmas, teljesen szubjektív a dolog. Szerintem is unalmas egy pár sorozat mégsem beszélek róluk hülyeségeket. Az unalmas nem egy kézzelfogható érv.

A sorozat elsősorban a hatalom intézményéről szól, hogy hogyan torzítja el a személyiséget. Emellett szól a háborúról, kegyes halálról, politikáról, kegyelemről, halálbüntetésről, a bosszú lélektanáról, homosexualitásról és még sorolhatnám. Ezekről a témákról ítélkezés mentesen beszél a sorozat, ezt rád hagyja.

Emellett vannak életszerű és hihető karakterek, mindegyiknek motivációja van, nem leírhatók egyetlen mondattal. Majdnem mindegyiknek tudsz szurkolni és együtt tudsz velük érezni. Viszont ez háború, az embereket meghalnak és ez alól a karakterek sem kivételek. Az író nem kíméli meg őket együttérzésből, az történik aminek a szituációból adódóan történnie kell, tetszik vagy nem. Ettől válik hitelessé.

Szerintem sem a legjobb sorozat valaha, de egyáltalán nem az az ízléstelen vacak aminek beállítod.

Ja és kérdező nézzél alacsony korhatáros filmeket. A felnőtt emberek általában szexelnek ha a helyzet úgy adódik, nem értem ez miért lenne undorító. Egy jó filmben egy szexjelenetnek még cselekménybeli jelentősége is lehet, sőt kéne lennie.

2017. aug. 26. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!