@lm@ kérdése:
Az gáz, ha egy sorozatot már 4 hónapja nézek, de csak 10 részig jutottam vele, de mégis folytatni akarom, mert jónak tartom?
Figyelt kérdés
Jó, elég furán hangzik a kérdés meg firstworldproblem,de engem eléggé zavar...Nos áprilisban-májusban 7 részig haladtam vele,de aztán kissé depis hangulatom volt vagy 1 hónapig + suli és ezért kihagytam egy hónapig,meg semmihez nem volt kedvem (ez még oké is lenne),aztán júniusban folytattam azóta csak a 10.részig jutottam vele,utoljára csak júliusban néztem,és azért haladok vele ilyen csigalassan,mert egyrészt nem igazán szoktam eleve gyorsan haladni a sorozatokkal,másrésztlusta voltam nagyon kb. mindenhez.De persze mostmár sokkal gyakrabban nézném.
Szóval remélem ez azért annyira nem cink,mint amennyire én érzem...
U.i.:Tudom hogy a hülyeségnek tűnhet a kérdés,de ne szóljatok be érte! xd
2017. aug. 16. 22:54
1/3 anonim válasza:
Dehogy gáz,nézd csak tovább,senki sem fogja ellenőrizni te mennyi idő alatt nézted végig:D van egy sorozat,amit 6-7 hónap kihagyással folytattam és előtte kb egy év alatt ha 2 évadot megnéztem(pontosan nem emlékeztem hol tartottam),most pedig hatalmas kedvencem lett,mindennap megnézek vagy 2 részt:D nincsenek szabályok erre,úgy nézed ahogy akarod
2/3 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Édesen oly-mindegy, hogy mit mennyi időn át nézel/olvasol. Igaz nem sorozat, hanem könyv: Én már 2 éve olvasok 1 könyvet (amikor a hangulat előjön), szóval nem gáz ne aggódj. :D
3/3 A kérdező kommentje:
De jó,megnyugadtam, hogy nemcsak én vagyok ezzel így! :D Nagyon köszönöm a válaszaitokat! :)
2017. aug. 18. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!