Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Trónok Harcából ki a kedvenc...

A Trónok Harcából ki a kedvenc karakteretek? Miért? és a lémyeg hogy szerintetek mi lesz a sorsa a karakternek?

Figyelt kérdés

2017. aug. 21. 02:40
1 2
 11/17 anonim válasza:
Clegane mert egy nagy bunkó, és viccesek a beszólàsai
2017. aug. 22. 15:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ned Stark, sajnos csak volt :/ Az egyik legbecsületesebb karakter, tiszteli az ellenfeleit, előbbre tartotta a családot mindennél :)
2017. aug. 22. 17:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a könyveket olvastam, szóval azok alapján válaszolok.Igazából elég sok "kedvencem" van.

A POV karakterek közül: Davos, Ned Stark, Havas Jon, Barristan Selmy, Kevan Lannister.

Nem POV karakterek közül: Jeor Mormont és Stannis Baratheon.

2017. aug. 22. 21:41
 14/17 A kérdező kommentje:
nekem igazából sok kedvenc karakterem volt eddig jelenleg most Arya és remélem végez a listájával viszont az nekem egy megmagyarázatlan szállá vált hogy arya senki lett hisz érdekelt volna ez a dolog mit takar ( vagyis na nem tudtam meg mit miért csináltak a senkik) de ezzel ő felhagyott mert más lett fontos számára de Cersei is kezd szinpatikussá válni :D
2017. aug. 23. 02:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"vagyis na nem tudtam meg mit miért csináltak a senkik"

Ha érdekel, akkor a könyvből annyit tudni róluk, az Arcnélküli Emberekről, hogy régen Valyriában rabszolgákat tartottak és dolgoztattak a vulkánok melletti/közeli bányákban, majd egyszer egy rabszolga vagy őr vagy valaki más (nem tudni pontosan) hallotta, amint a rabszolgák a különböző isteneikhez imádkoztak és ő rájött, hogy mind ugyanahhoz imádkoznak, csak különböző arcait ismerik, és mikor meghallotta, hogy egy rabszolga mindig a fogva tartója haláláért imádkozik, akkor megölte a fogva tartót és onnantól kezdve már nem volt egyedül, mert a rabszolga (akinek a mesterét megölte) is csatlakozott hozzá, és együtt osztották az isten ajándékát, a halált.

Aztán egyszer sok rabszolga megszökött Valyriából hajókon, majd Valyria is elpusztult és így ezeknek köszönhetően Braavosban kötöttek ki az Arcnélküliek, ahol felépítették a Fekete és Fehér házát, ami lényegében a templomuk, és a bejáratánál egy mérgezett kút van, így a meghalni vágyók betérhetnek, ihatnak belőle és fájdalommentesen meghalhatnak, majd az Arcnélküliek szolgálói gondoskodnak a holttestekről, és valszeg így arcokhoz is jutnak.

Ha megbízást kapnak valaki megölésére, akkor néhányan összegyűlnek egy teremben, megbeszélik, hogy ki a célpont és ha van közöttük olyan, aki nem ismeri a célpontot, akkor az kapja meg a megbízást. Tehát olyat nem ölnek meg, akit ismernek. Ezért volt pl. az is, hogy a hajóskapitány és legénység, akik Aryát Braavosba vitték és Arcnélkülinek hitték az érméje miatt, többször is elmondták neki a nevüket, hogy emlékezzen rá. Így is csökkentették az esélyét annak, hogy egy Arcnélküli a jövőben megölje őket.

Tehát ez lényegében egy vallás, ahol a halált imádják, de ugyanakkor egy csomó pénzt is elkérhetnek azért, hogy megöljenek valakit.

Vannak olyan teóriák, hogy pl. ők, legelső Arcnélküliek tehetnek Valyria pusztulásáról is, mert megpiszkálták a vulkánokat, amik így kitörtek és elpusztították Valyriát.

De pl. a könyvben a Jaqen néven megismert Arcnélküli jelenleg Oldtownban/Óvárosban van, ahol megszerzett egy kulcsot, amivel el tud jutni valahová, de nem tudjuk még, hogy mit akar, de persze erre is született több teória, pl. hogy a sárkányokkal akarnak végezni.

2017. aug. 23. 19:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Joffrey.

Az egyetlen olyan karakter, akit látok Budapest utcáin is minden nap.

2017. aug. 24. 21:02
 17/17 anonim ***** válasza:
77%

Jaime, mert nagy a karakterfejlődése, az ellenszenves, erkölcstelennek gondolt alakból egy szimpatikus karakter lett. ( a könyvben méginkább )

A sorsa valószínűleg az lesz, hogy végre kiábrándul Cerseiből, ahogy azt a könyvben tette már jóval régebben, és meg is öli, viszont ő maga is meghal.

Illetve Euron Greyjoy, aki egy nagyon szórakoztató karakter, sorozatban eleinte kételyekkel voltam irányába mert tavaly gyenge volt a belépője, az idei évadban viszont ő a legjobb, kár, hogy így a második felében már hanyagolják.

2017. aug. 27. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!