A Ghost in the Shell-ben Motoko Kusanagi-nak van nemiszerve?
biztosra nem lehet tudni, mert még maga a készítő sem árulta el
szerintem van, mivel pont az volt a lényeg hogy külsőre a lehető legemberibbre akarták csinálni, szóval szerintem kapott genitáliát is, még ha nem is használja
Nincs nemiszerve. Képtelen a szaporodásra.
Vagina nyílása lehet, hogy van és melle is van. A filmben nem volt mellbimbója sem, de gondlom az csak amerikai PG miatt. Míg az amimében volt.
igen tudom hogy szaporodásra nem képes, úgy kellett volna írnom hogy mesterséges vaginát vajon kapott-e
#3 azon a képen mondjuk pont egy egész testes camo ruhában van, de a film elején mikor készül a teste ott sem rajzoltak neki vaginát, bár gondolom azért mert a japánok csak problémát csináltak volna belőle
Pontosan erről van szó a cikkben.
Egy nemeken túl nyúló korszakban játszódik a történet.
A mangában többször is írva vagyon, hogy sz*xelt, és a pasija az egyes szekcióból nem annyira kibernetizálódott. Illetve miután már 7. hónapja randiztak, Batou megjegyzi, hogy ez új rekord, aza több pasija is volt korábban. Ebből feltételezhetjük, hogy igen.
illetve:
https://www.youtube.com/watch?v=P6kLFn6H3oU
- Gits SAC2, episode 17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!