A Lost c. sorozatban, hogy tudta valaki egy karcolással túlvészelni a repülőszerencsétlenséget?
a spoilerező nem érti a sorozatot, ugyanis a zuhanást túlélték (már aki) és minden megtörtént velük, amit a sorozatban láttunk.
SPOILER!!!!!
Csak a végén történt annyi, hogy miután már mindannyian meghaltak, megvárták egymást a purgatóriumban hogy együtt menjenek a mennybe :D
Köszönöm szépen a válaszokat!
A válaszok olvasása közben nyilván már rájöttem, hogy mindenki meghal.Így most már nem azt fogom nézni, hogy, hogy fogják túlélni az egészet, hanem, hogy, hogy fognak meghalni.Azért jó lett volna ha az utolsó válaszadóhoz hasonlóan kiírjátok, hogy Spoiler vagy valami ilyesmi, igaz én voltam a hülye, hogy nem írtam ki már az elején, hogy még nem láttam végig.Habár én egy szóval nem kérdeztem, hogy mi van a végén, csak az elejére voltam kíváncsi.Tulajdonképpen én olyan válaszra vártam mint amit a #3. és a #8.-adott.A #7 válaszadót pedig nem értem, én egyáltalán nem a sztoriba kérdeztem bele, ez akár egy másik repülőszerencsétlenséges sorozat/film is lehetett volna , tulajdonképpen a Lost c. sorozatot bele se kellett volna írnom, mert így a fele válaszadó nem is a kérdésre válaszolt.Magát a sorozatot csak példaként hoztam fel, hogy ez most igazából is megtörténhetett volna vagy csak egy filmes átverés.
Általában (jó esetben) túl szokta élni az emberek nagy rése a repülőgép baleseteket.
DE!
a Lost egy misztikus sorozat amiben bármi megtörténhet.
És mivel minden lehetséges, ezért ez is :D
De persze minden mindennel össze függ, ezért majd kiderül hogyan, miért történt, és hogy hogyan tudták túlélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!