Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek ki győzne egy...

Szerintetek ki győzne egy doctor strange vs bosszúállókban?

Figyelt kérdés
2017. aug. 17. 23:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha már magadban eldöntötted mi lesz a vége, akkor meg minek rakod ki a kérdést? Önigazolást keresel? Ennyire nincs önbizalmad a saját gondolataidban vagy mi?:)
2017. aug. 18. 21:41
 12/21 A kérdező kommentje:
Én igy gondolom. Kiváncsi vagyok más, hogy gondolja 😊
2017. aug. 18. 21:51
 13/21 anonim ***** válasza:

A kérdésben az volt, hogy Strange vs Bosszúállók. Nem 1 vs 1.

Az előbbibe nem tenném rá a voksomat, míg az utóbbi esetben többféle harc lenne, többféle végeredménnyel.

2017. aug. 18. 21:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó neked, te így gondolod, én meg úgy gondolom nem ártana akkor a képregényeket is elolvasni :)
2017. aug. 18. 22:12
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát nem szeretem a képregényt😂 Az 1v1 csak utólag jutott eszembe.
2017. aug. 18. 22:23
 16/21 A kérdező kommentje:
Na de mindegy azért jót dumáltunk :)
2017. aug. 18. 22:26
 17/21 anonim ***** válasza:
"Rohadt sok értelme van" megnézni a filmeket, a képregényeket meg nem szeretni. XD XD
2017. aug. 18. 22:30
 18/21 A kérdező kommentje:
Figyelj engem a filmek érdekelnek bem tehetek róla:)
2017. aug. 18. 23:05
 19/21 anonim ***** válasza:

17-es ahol en lakok pl nem lehet kepregenyeket kapni szoval, megesik hogy van aki csak a filmeken tud eloskodni:DD

Egyebkent ha az alapfelallast vesszuk, (Tony,Nat,Thor,Hulk,Amcsi,Barton)Akkor szerinteeeem haaaat, Nehezen ugyan de megis csak a bosszuallok nyernenek. Bartont siman legyozne, Natashat is, Tonyt is ot mar nehezebben, Amcsi hat o se valami nagy kihivas, Hulk annal inkabb, na meg Thor. Ok elvinnek az egesz csatat, szoval Strange szegenykem siman alul maradna, kiveve ha kot veluk valami jo alkut, najo nemxd

En egy X-men vs Avengers-re lennek kivancsi :DD Mint ahogy James is elmondja egy interjuban, ha o azt mondja nekik hogy hozzanak neki egy csesze teat, akkor ok hoznak neki egy csesze teat:DDD Na de hat ez csak alom marad, pedig milyen lenne ha a fiatal Magneto talalkozna Tonyval, akkor o mar semmit nem erne azzal hogy vasbol van a pancelja:DDD Mondjuk ez abbol a szempontbol is elverezne hogy Magni a 60-70es evekben volt fiatal. Najo tul este van mar nekem :DD

2017. aug. 19. 01:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Neten millió oldal van, ahol ingyen lehet olvasni, na mindegy.
2017. aug. 19. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!