Szerintetek ki győzne egy doctor strange vs bosszúállókban?
Figyelt kérdés
2017. aug. 17. 23:30
1/21 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen bosszúálló felálást nézünk. Egyébként valszeg bosszúállók mert Marvel kapitánnyal nem nagyon tud elbánni Strange. Továbbá Hulkkal sem és így tovább (vasember, (valószínüleg) Thor, vizíó stb...)
2/21 anonim válasza:
Nem tudna. A Bosszúállók eleve létszám fölényben vannak, és pl Hulk-kal vagy Thor-ral nem tudna mit kezdeni.
Viszont szerintem Wanda el tudna bánni velük. Sokkal erősebb, mint MCU-ban látni.
3/21 A kérdező kommentje:
Nem a képregény re gondoltam. Hanem a filmre thor, hulk, vasember, amerikai kapitány, hangya, pokember stb.
2017. aug. 18. 13:57
4/21 A kérdező kommentje:
A filmbe mondták is, hogy a bosszúállok csak a fizikai fenyegetéseket tudják elhárítanni. Meghát doctor strange mágus ottvan neki a tükör dimenzió, a repülő köpenye meg a zöld varázsköve.
2017. aug. 18. 14:00
5/21 anonim válasza:
Hulk pedig fizikailag a földbe tudja döngölni Doctor Strange-t.
A Bosszúállók túl nagy erőfölényben vannak, egyedül az Idő kő segítségével, lenne nagyobb előnye, de azzal se nyerné meg a csatát.
6/21 A kérdező kommentje:
Na ésha hulkot a tükör dimenzió ba zárja a többiet meg elintézi az idő kövével?
2017. aug. 18. 14:46
7/21 anonim válasza:
láttunk rá példát a filmben hogyan hullott darabokra az a kis tükördimenzió :D
8/21 A kérdező kommentje:
Naja de azt mágusok irányitoták hulknak nincs varázs ereje. Hirtelen beugrott hogy ugye ottvan az idő köve vagymi amivel dormammut idő hurokba zárta úgyanezt eljátszhatja hulkal meg a többiekkel:)
2017. aug. 18. 15:05
9/21 anonim válasza:
Látszik, ki az, aki csak a filmeket látta. XD XD Na, mindegy a kérdésed úgy is csak ezekre vonatkozott.
És szerinted erre nem számítanak? Annyira hülyének tartod a Bosszúállókat, hogy erre nem készülnének?
Az Elme Kő kapásból, szerintem, veri az Idő Követ, a előbbi erejével pedig ketten is rendelkeznek.
Az Idő Követ pedig bármikor le lehet akasztani Strange nyakából.
10/21 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom az idő kövel manipulálni lehet az időt. Nade ha igy nemis birna velük szerintem 1v1 be legyőzné bármelyiket xD
2017. aug. 18. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!