Mit szóltok a Lost végéhez? Csalódottak vagytok?
Nekem sem tetszett a vége. Szépnek szép volt, meghatónak megható volt, de ennyi.
SPOILER
Az egy dolog, h. minden évad végén sok nyitott kérdés maradt. De az így volt jó, hiszen jöttek a következő évadok, és megmagyarázták a dolgokat. Én értettem az egész történetet, a végét is, de nekem óriási csalódás volt. Én értem, h. vki azzal érvel, h. azért kellett ez a sok nyitott kérdés a végére, mert ettől "lostos", de szerintem ez így akkor sem jó.
Én az elejétől fogva néztem a sorozatot, egy részt sem hagytam ki. Bevallom ez lett a kedvenc sorozatom. De a végén ez a purgatóriumos rész akkora hülyeség volt, számomra elrontotta az egész sorozatot. Én végig arra vártam, h. a főszereplők nagy része kiszabadul a szigetről és happy end, közben persze ott lennének a misztikus dolgok.
Kérdések, amire tulajdonképpen nem kapunk egyértelmű, tiszta választ, pedig fontos lenne:
- Hol vannak a maradék dharmások, akik nem jöttek a szigetre? Miért nem mentek a szigetre, miután Benék kipusztították a szigeten lévőket?
- Miért is olyan különleges a sziget? Ok. gyógyít, és?
- Miért kellett őrizni azt a fényt? Mert ha csak a sziget pusztul el tőle, akkor az nem nagy tragédia.
- Az sem nagyon világos, h. miért is kerültek a szigetre.
Mert néhányuknak volt "küldetése", és a többiek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!