Mit szóltok a True Blood 4. évad utolsó részéhez?
Én most fogom megnézni :D Remélem tetszeni fog
Akkor 12 része van a negyedik évadnak?
Azt nem tudod véletlenül mikor lesz az ötödik évad?
Amúgy amíg erre várunk, kárpótol majd bennünket a novemberben megjelenő Véres leszámolás<3
Az első vagyok.
Először azt hittem hogy az csak álom hogy Steve Newlin vámpír lett. Tara tuti meg fog halni, láttad azt a rengeteg vért :O De vááá amikor Sookie elmondta hogy mindkettőjüket szereti :)
én személy szerint Ericet választanáám :)))
Én azt nem értettem mit mondott Steve Newlin..vlkmi triki(?) meg azt nem értettem, hogy miért kellett Alcide-nek abba a parkolóházba elmennie!
Nem tudom, hogy miért tolják ki ennyire a következő évadot!
Könyveket nem olvastam, de abban nem tudjátok, hogy az 5. évadban összejön még Ericcel???:(
megint az első vagyok
a könyvek kicsit másképpen vannak, ott pl. Jason vérpárduc lett és elköltözött a csajszival és összeházasodtak, meg a könyvben, amikor Sookie megölte Debbiet akkor Ericnek még nem voltak emlékei és ő ásta el a holtestet. Ha a történet szerint megyünk akkor a könyv cim alapján most jön a Lidércfény. ahhj végre valakik akik imádják ahogy én :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!