Mi lehet a címe? A részleteket leírom lejjebb.
szóval láttam 2 filmrészletet, amik nagyon megtetszettek, de nem tudom h mi lehet a címük.
Az egyikből arra emlékszem,hogy egy piros-kötött ruhás nő nézelődik egy utcai árusnál és véletlenül nekimegy egy férfi és a táskájába bele akad a nő ruhája és elkezdi "lebontani" azt. Aztán mire észreveszi már lebontja a nő ruhájának egy részét és visszamegy h segítsen neki.
A másikban meg valami olyasmi volt h egy középkorú tanárnak el kell vennie az egyik diákját. A látottak alapján olyasmi lehet mint a Sweet 18 c. kdrama, csak ebbe nem ügyész a pasi hanem tanár...
Előre is köszi a segítséget!
A második szerintem a 'My Little Bride', abban egy tanár elvesz egy diákot és úgy kell élniük a suliban mintha nem ismernék egymást. A nagyapjuk kényszerítette őket házasságra, mert kiskorukban a nagyapa a barátjával ígéretet tett, hogy az unokájukat összeházasítsák egymással.
Az elsőt sajnos nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!