Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Megnéztem az új SW trailert,...

Megnéztem az új SW trailert, Az utolsó jedik, és az jutott eszembe, hogy ekkora s***t már régen láttam. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A Disneynél tényleg ilyen hülyék vannak, hogy itthon egy kisegítős 10 évesnek több fantáziája lenne? Ennyire mindegy nekik csak legyen rajta az SW címke?

2017. aug. 11. 20:03
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Ez amiatt van, mert teljesen elfogadtad a Disney új irányát, és ahhoz igazítod a mondanivalód. Így nem is értheted mik a problémák a sztorival, karakterekkel, azzal, hogy semmi újat nem hozott a Disney, csak újabb rókabőrt húzott le. Teljesen a régi SW-t lopják alapjában. Nem mertek nagyot mutatni, hiába a marha jó kritika.
2017. aug. 13. 15:50
 32/40 A kérdező kommentje:
A Rogue One pl. számomra egy igen jó film volt, részben az is a Dark Forces játékot másolta de ettől most tekintsünk el.
2017. aug. 13. 15:52
 33/40 anonim ***** válasza:
46%

"Így nem is értheted mik a problémák a sztorival, karakterekkel"

Azért nem értjük, mert még senki nem magyarázta ezt el normálisan. Azt mondod nem lehet velünk vitázni... Ember, ki is az itt, aki TELJESEN IGNORÁLJA azt, amit leírnak a többiek? Megsúgom, te vagy az!

Elfogadom, hogy neked nem tetszett a film, de attól még az a film nem lesz sz***r. Csupán van egy hangos kisebbség, akinek nem tetszett.

Az meg, hogy beszélsz itt fizetett kritikusokról, meg bértrollokról, nevetséges :) ugye vágod, hogy az Imdb-n mezei felhasználók pontoznak, és nem hivatásos kritikusok? Ezek szerint a Disney utalt egy kis pénzt mindenkinek aki mozijegyet vett? Hát öregem, ha így lenne nem kétszer néztem volna meg moziban a filmet, hanem minden egyes nap ameddig adják, és már gazdag ember lennék :D

És amúgy igen, az ep7 egy ep4 copy. Egy tisztelgés. De új elemekkel

2017. aug. 13. 16:46
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

"a Disney sok mindent kidobott a saját szájíze szerint, és újra akarják írni a Star Warst"

"semmi újat nem hozott a Disney, csak újabb rókabőrt húzott le. Teljesen a régi SW-t lopják alapjában"

Akkor most újra írják, vagy csak másolnak? o.O Eldönthetnéd végre...

"teljesen elfogadtad a Disney új irányát"

Persze, hogy elfogadom, hiszen már ez a Star Wars. Ha nem fogadnám el itt picsognék mint te, hogy hurr-durr szar a starwars új része, hurr-durr szar az egész disney, hurr-durr minden úgy szar benne ahogy van

Kösz, de én inkább élvezem a filmeket.

Egyébként meg én sehol nem írtam, hogy minden másodperce jó, mert tényleg nem az. Nem sok olyan film van aminek minden pillanata tökéletes. DE ATTÓL MÉG LEHET JÓ EGY FILM, EMBER!

A másik oldalon viszont vagy te, aki szerint úgy szar az egész, ahogy van, és egy értékelhető pillanata sincs. /pont, mint egy agyatlan hater/

2017. aug. 13. 17:07
 35/40 anonim ***** válasza:
52%
Én sem írtam, hogy tökéletes és minden másodperce jó. Ha akarnék én is tudnék hibát találni benne, mint gyakorlatilag minden másban. És számomra is van egyetlen fájó pontja a filmnek, képzeld el, kérdező :)
2017. aug. 13. 18:04
 36/40 anonim ***** válasza:
nekem az egyetlen bajom a 7-el, és a zsivány Egyes-sel, hogy egy icipici tanítás sincs benne... :(
2017. aug. 13. 20:30
 37/40 anonim ***** válasza:
47%
A 7. rész egész jó volt. A Zsivány Egyes pedig egyenesen tökéletes.
2017. aug. 13. 21:43
 38/40 anonim ***** válasza:
Mond.. Hallottad-e hogyan járt a nagy Darth Plagueis, a bölcs?
2017. aug. 23. 09:53
 39/40 anonim válasza:

21. vagyok.

A Disney az egész eddigi Star Wars történetet kidobta a kukába. Miért kellett kánon-nal és legendá-val megkülönböztetni az egyes Star Wars történeteket?Megtehette volna azt, hogy ez az új trilógia több ezer évvel a yavin-i csata után történik. De miért nem tette? Mert nem tudott mit kitalálni. Eltörölte a könyv-béli folytatásokat és az eredeti trilógia alapján megírta a folytatást.

A film tényleg nem sok mindenről szólt, de ez még csak a trilógiának az első része.

2017. szept. 9. 18:53
 40/40 A kérdező kommentje:
39: én is így látom a dolgokat.
2017. szept. 12. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!