Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Megnéztem az új SW trailert,...

Megnéztem az új SW trailert, Az utolsó jedik, és az jutott eszembe, hogy ekkora s***t már régen láttam. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A Disneynél tényleg ilyen hülyék vannak, hogy itthon egy kisegítős 10 évesnek több fantáziája lenne? Ennyire mindegy nekik csak legyen rajta az SW címke?

2017. aug. 11. 20:03
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:

Én is szeretem a Star Wars-ot. A 7. rész még így is csak egy trilógiának a kezdete, ezért volt olyan semmi a történet, mert valjuk be az volt. Arról szólt az egész,hogy Luke-ot keresték,de azt is megtudtuk, Kylo apja Han. Csak ez után jönnek a nagyobb izgalmak (remélem).

Szerintem nem érdemelte meg, hogy a 3. legtöbb bevételű film lett, de nem az miatt amit a kérdező mondott. Igen, tényleg hajaz az új film a régiekre, és pont ez a gond. A nézők nem ugyanazt a filmet szeretnék látni más storyhoz csavarva. A 6. részben a Birodalom elbukott, akkor hogyan sikerült egy Birodalomhoz hasonló Első rendet felállítani a semmiből?

Snoke hogyan lett Sith nagymester, ha ugye mindig csak egy mester, és egy tanítvvány van, akit a 6. részben(mind a kettőt) kivégeztek?(Darth Bane szabálya) Kitől tanulta meg használni az erőt Snoke?

És Rey már mindent tudott, mikor még senki nem tanította meg. Már tudta forgatni a kardot (igaz, az lehet, a bot segítségével tanulta meg), tudott vezetni hajót,az Ezeréves sójmot, pedig ezt senki nem tanította meg neki, sőt még egy Jedi elme trükköt is elvégzett sikeresen. Azért Luke-kal jobban lehetett azonosulni, mert ő még semmit sem tudott. A 3 rész alatt követhettük soron tanulásait, és láthattuk hogy hogyan változik.

És jobb lett volna, ha nem ember a főszereplő, hanem valami más faj, mert a Star Wars-ban olyan sok faj van, miért kell, hogy ember legyen a főszereplő?

2017. aug. 12. 11:17
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

"A 6. részben a Birodalom elbukott, akkor hogyan sikerült egy Birodalomhoz hasonló Első rendet felállítani a semmiből?

Snoke hogyan lett Sith nagymester, ha ugye mindig csak egy mester, és egy tanítvvány van, akit a 6. részben(mind a kettőt) kivégeztek?(Darth Bane szabálya) Kitől tanulta meg használni az erőt Snoke?"

Snoke nem Sith, de ezekre majd megadják a választ az új filmek

"És Rey már mindent tudott, mikor még senki nem tanította meg. Már tudta forgatni a kardot (igaz, az lehet, a bot segítségével tanulta meg), tudott vezetni hajót,az Ezeréves sójmot, pedig ezt senki nem tanította meg neki"

Elhangzik a filmben, hogy sokat repült előtte is, de csak a bolygó légkörében. Egyébként Luke-ot se tanította meg senki X-szárnyút vezetni, mégis ment neki, nem is olyan rosszul :D Szóval Luke-ra sem mondhatjuk, hogy semmit nem tudott :) Rey-jel kapcsolatban meg egy nagy csattanóra számítok, valahogy meg kell magyarázni, mitől ilyen erős a kapcsolata az Erővel

2017. aug. 12. 12:04
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

"És jobb lett volna, ha nem ember a főszereplő, hanem valami más faj, mert a Star Wars-ban olyan sok faj van, miért kell, hogy ember legyen a főszereplő?"

Pénzügyi okok :D egy emberszínész aki embert játszik olcsóbb, mint egy színész, akit még meg kell spékelni egy kis CGI-jal, hogy aztán idegen faj legyen belőle a vásznon. A CGI költséges, ha igényesre akarják csinálni, márpedig ha egy főszereplő idegen lény lenne, aki a legtöbb játékidőt kapja a filmben, akkor az elég drága is lehet

2017. aug. 12. 12:07
 24/40 anonim ***** válasza:

Hali!

Trailer alapján amúgy jobbnak tűnik mint az Ébredő Erő...

de amikor megláttam a Star Wars Battlefront II: Full Length Reveal Trailer-t... nos, jobban várom, mint a filmet. :D

https://www.youtube.com/watch?v=Kae-JjbLsgA

2017. aug. 12. 16:23
 25/40 anonim ***** válasza:
19%

Az ébredö erö után meg sem.fogom.nézni, az tényéef egyegy fos. SW koppintás (halálcsillag kettö, a semmit nem.tudo Luke koppintás föhösnö, a menö pilota meg a hiszis abszolút röhejes főgonosz...).

Áh, kizárt.

2017. aug. 13. 07:50
 26/40 anonim ***** válasza:
Kérdező! Hova tűntél? Legutóbb még azt panaszoltad, hogy csak önmagaddal beszélgetsz, pedig én nem voltam rest szép hosszú válaszokat írni neked :(
2017. aug. 13. 11:45
 27/40 A kérdező kommentje:

Nem tűntem el csak hagyom kibontakozni a dolgokat.

Én nem is próbálom szeretni a 7-et, illetve az új trilógiát, mivel a Disney sok mindent kidobott a saját szájíze szerint, és újra akarják írni a Star Warst, és nagyon nem tetszik a dolog.

2017. aug. 13. 12:14
 28/40 anonim ***** válasza:
45%

"Én nem is próbálom szeretni a 7-et, illetve az új trilógiát[...]"

Na én pont az ilyeneket nevezem agyatlan haternek: mindegy mit csinálnak a filmmel, az csak szar lehet, és csak a rosszat kell nézni benne.

Az már lényegtelen, hogy a film sikeres lett. (Ha mégis kételkednél, nézz utána, mert ezt nagyon jól alátámasztják a kritikák és a bevételek is.)

Meg amúgy minek vártál el érveket mindenkitől, ha utána azokat teljesen ignorálod, és tovább fikázod az egészet... Csak azért mert más...

2017. aug. 13. 13:36
 29/40 A kérdező kommentje:

28: állj már le ezzel az agyatlan haterezéssel, mert rohadt unalmas, és idegesít, én hol támadtalak? Legközelebb nem lesz figyelmeztetés.

Amikor még ki se jött nagy reményeim voltak, nem hittem a pletykáknak, hogy a Disney amihez hozzányúl azt szétgányolja. És rengetegen vannak az én véleményemen, a fizetett kritikák, meg a munkájukat féltő újságírók, bértollnokok nem nagyon érdekelnek.

Én már akkor néztem az első SW-t, olvastam az első canon könyveket mikor itt még legtöbben meg se születtek.

2017. aug. 13. 15:26
 30/40 A kérdező kommentje:

Hidd el nekem, hogy a Disney bármit hozott volna ki új trilógia néven, 90%-os lenne az értékelés, és csomó ember megmagyarázná, miért volt jó, úgy ahogy te is. Nektek teljesen felesleges érvelni.

Megmagyaráznád a film összes másodpercét, hogy miért volt jó.

2017. aug. 13. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!