Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek Rey Kenobi vagy...

Szerintetek Rey Kenobi vagy Skywalker?

Figyelt kérdés
A Clone Wars sorozatból kiderül, hogy Obi-wan szerelmes volt a Mandalor királynőbe, Satine Kryze-ba. Simán lehet hogy ők Rey nagyszülei. Lehet, hogy Sabine a lányuk, aki a Rebels sorozat szereplője. Rey neve királynőt jelent, Kylo Ren-é pedig királyt. Szerintem Rey miatt fog Kylo jó útra térni. Ti mit gondoltok? Inkább Luke lehet Rey apja és Mara Jade az anyja?

2017. aug. 10. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok teória született Rey szüleivel kapcsolatban, de lehet, hogy egyik se fog igaznak bizonyulni. Említek néhány teóriát.

A legolcsóbb teória szerint Rey apja Luke. Hiszen az eddigi SW-filmek Skywalkerekről szóltak, miért lenne másképp a harmadik trilógia esetén? Ez azonban felvet egy kérdést: ki Rey anyja? Te is említetted, hogy Mara Jade lehet az. Ha nem ő, akkor valószínűleg egy új karakter.

Egy másik teória szerint Rey Qui-Gon Jinn és Shmi Skywalker leszármazottja. Ez elég merésznek tűnik, de egyébként egyes plakátokon Rey Qui-Gon Jinnre emlékeztető frizurával látható, talán ezzel utalnak a kettőjük közötti rokonságra.

Ezt a két elméletet tartom a legvalószínűbbnek.

Nem hinném, hogy Rey Obi-Wan Kenobi leszármazottja lenne. Obi-Wan sosem volt az a fajta Jedi, akik megszegi a Kódex törvényeit. Ezért nem tartom valószínűnek, hogy valaha intim kapcsolatot létesített egy vagy több nővel.

2017. aug. 11. 10:06
 2/5 Wadmalac ***** válasza:

Akkor már miért ne lehetne egy még eszementebb teóriám?

Mi van, ha Kaminon klónozták jedi génekből titokban?

2017. aug. 11. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sabine biztosan nem Obi-Wan és Satine lánya, mert a Rebels 3. évadában megismerjük Sabine anyját.
2017. aug. 11. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Én szerintem Obi-Wan valakije mert a Lego Star Wars 7-be a játékba ha bekapcsoljuk a feliratot Rey látomásainál akkor írja azt is hogy ki mondja itt a videó: [link]
2017. aug. 11. 15:53
 5/5 anonim válasza:

Szerintem elég árulkodó, amit Maz Kanata mond Reynek, amikor megtalálja a fénykardot.

"That lightsaber was Luke's, and his father's before him and now it calls to you!" (Bocsi, angolul láttam, magyarra nem tudom pontosan hogy szinkronizálták)

Szerintem ez egyértelműen arra utal hogy a Skywalker család leszármazottja Rey is. Bár tény hogy ez elég snassz lenne, azért örülnék ha valami kreatívabbat találna ki a Disney :D

2017. aug. 12. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!