Szerintetek Rey Kenobi vagy Skywalker?
Sok teória született Rey szüleivel kapcsolatban, de lehet, hogy egyik se fog igaznak bizonyulni. Említek néhány teóriát.
A legolcsóbb teória szerint Rey apja Luke. Hiszen az eddigi SW-filmek Skywalkerekről szóltak, miért lenne másképp a harmadik trilógia esetén? Ez azonban felvet egy kérdést: ki Rey anyja? Te is említetted, hogy Mara Jade lehet az. Ha nem ő, akkor valószínűleg egy új karakter.
Egy másik teória szerint Rey Qui-Gon Jinn és Shmi Skywalker leszármazottja. Ez elég merésznek tűnik, de egyébként egyes plakátokon Rey Qui-Gon Jinnre emlékeztető frizurával látható, talán ezzel utalnak a kettőjük közötti rokonságra.
Ezt a két elméletet tartom a legvalószínűbbnek.
Nem hinném, hogy Rey Obi-Wan Kenobi leszármazottja lenne. Obi-Wan sosem volt az a fajta Jedi, akik megszegi a Kódex törvényeit. Ezért nem tartom valószínűnek, hogy valaha intim kapcsolatot létesített egy vagy több nővel.
Akkor már miért ne lehetne egy még eszementebb teóriám?
Mi van, ha Kaminon klónozták jedi génekből titokban?
Szerintem elég árulkodó, amit Maz Kanata mond Reynek, amikor megtalálja a fénykardot.
"That lightsaber was Luke's, and his father's before him and now it calls to you!" (Bocsi, angolul láttam, magyarra nem tudom pontosan hogy szinkronizálták)
Szerintem ez egyértelműen arra utal hogy a Skywalker család leszármazottja Rey is. Bár tény hogy ez elég snassz lenne, azért örülnék ha valami kreatívabbat találna ki a Disney :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!