Mit gondoltok a Titanicról (1997)?
Figyelt kérdés
2017. aug. 6. 21:25
1/11 anonim válasza:
Nagyon jó. Egyik kedvenc filmem. :)
2/11 anonim válasza:
Mint film eléggé rendben van, bár az Oscar adogatását kicsit túltolták.
Egyébként nem szeretem, nem vagyok oda a romantikus filmekért.
3/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó! Bár nem tudom, hogy a valósághoz ténylegesen mennyi köze van Jack és Rose szerelmének, de amúgy kétségtelenül a legjobb Titanic-film az összes közül! Én is szeretem, húgomnak egykor a kedvenc filmje volt, a betétdala is nagyon jó, szerintem egyáltalán nincs eltúlozva a 11 Oscar-díj, mert megérdemelte!
4/11 anonim válasza:
Én nő létemre csak pár hónappal ezelőtt, 26 évesen láttam először. Rose jellemfejlődése tetszik, inkább az ő személyes coming-of-age drámájának tartom, mint kettejük halhatatlan szerelmi történetének. A modern szál zavart, kicsit fölöslegesnek is tartottam, bár értem, hogy meg akarták mutatni, hogy Rose-nak végülis milyen élete lett, de ezt keretes szerkezetben jobban el tudtam volna viselni, kizökkentett a történetből, hogy folyamatosan felbukkant. Billy Zane karaktere szörnyen leegyszerűsített, karikatúraszerű lett, nem illett a filmbe, adhattak volna neki több mélységet a forgatókönyvírók. Manapság divat lehúzni, ezt igazságtalannak tartom, mert megvannak a maga pillanatai, de nem is meghatározó filmélmény számomra.
5/11 anonim válasza:
Ezer éve nem láttam, engem nem fogott meg. Már csak azért sem, mert az elején tudtam, hogy majd elsüllyed a hajó. ;D De tényleg, engem nyomasztanak az ilyen tragédiát feldolgozó filmek. És nekem túl romantikus, cukorszirup.
6/11 anonim válasza:
Én is harmincasként láttam a filmet ostanában. Rossz híre miatt kellemesen csalódtam kamaszkorom nyálfilmjében. Vannak persze nagy hibái, elsősorban a szerelmi szál; ha azt kihagyják egy sokkal erősebb film lehetett volna. Azonban így is magával ragad, hatása alá kerül az ember. Bárki bármit mond divatból vagy meggyőződésből, ez egy jó film.
8/11 anonim válasza:
Szerintem egy nagyon túlértékelt film. A maga módján jó film, de azért nem zseniális. Nekem személy szerint nem jön be. Számomra túl vontatott, túl nyálas és túl unalmas.
9/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, lehet hogy én túl elfogult vagyok Leo miatt, de imádom ezt a filmet. Már nagyon sokszor láttam, ugyanannyira lefoglal mint először. Szerintem zseniális és a kis részleteket is imádom. Tökéletesen megérdemelte az összes oscart amit kapott <3
10/11 anonim válasza:
Nekem tetszett, bár eléggé szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!