Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Titanicról...

Mit gondoltok a Titanicról (1997)?

Figyelt kérdés

2017. aug. 6. 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon jó. Egyik kedvenc filmem. :)
2017. aug. 6. 21:34
 2/11 anonim válasza:
35%

Mint film eléggé rendben van, bár az Oscar adogatását kicsit túltolták.

Egyébként nem szeretem, nem vagyok oda a romantikus filmekért.

2017. aug. 6. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nagyon jó! Bár nem tudom, hogy a valósághoz ténylegesen mennyi köze van Jack és Rose szerelmének, de amúgy kétségtelenül a legjobb Titanic-film az összes közül! Én is szeretem, húgomnak egykor a kedvenc filmje volt, a betétdala is nagyon jó, szerintem egyáltalán nincs eltúlozva a 11 Oscar-díj, mert megérdemelte!
2017. aug. 6. 21:57
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Én nő létemre csak pár hónappal ezelőtt, 26 évesen láttam először. Rose jellemfejlődése tetszik, inkább az ő személyes coming-of-age drámájának tartom, mint kettejük halhatatlan szerelmi történetének. A modern szál zavart, kicsit fölöslegesnek is tartottam, bár értem, hogy meg akarták mutatni, hogy Rose-nak végülis milyen élete lett, de ezt keretes szerkezetben jobban el tudtam volna viselni, kizökkentett a történetből, hogy folyamatosan felbukkant. Billy Zane karaktere szörnyen leegyszerűsített, karikatúraszerű lett, nem illett a filmbe, adhattak volna neki több mélységet a forgatókönyvírók. Manapság divat lehúzni, ezt igazságtalannak tartom, mert megvannak a maga pillanatai, de nem is meghatározó filmélmény számomra.
2017. aug. 6. 22:00
 5/11 anonim ***** válasza:
15%
Ezer éve nem láttam, engem nem fogott meg. Már csak azért sem, mert az elején tudtam, hogy majd elsüllyed a hajó. ;D De tényleg, engem nyomasztanak az ilyen tragédiát feldolgozó filmek. És nekem túl romantikus, cukorszirup.
2017. aug. 6. 23:43
 6/11 anonim ***** válasza:
31%
Én is harmincasként láttam a filmet ostanában. Rossz híre miatt kellemesen csalódtam kamaszkorom nyálfilmjében. Vannak persze nagy hibái, elsősorban a szerelmi szál; ha azt kihagyják egy sokkal erősebb film lehetett volna. Azonban így is magával ragad, hatása alá kerül az ember. Bárki bármit mond divatból vagy meggyőződésből, ez egy jó film.
2017. aug. 7. 07:04
 7/11 anonim ***** válasza:
29%
Nyáltenger
2017. aug. 7. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem egy nagyon túlértékelt film. A maga módján jó film, de azért nem zseniális. Nekem személy szerint nem jön be. Számomra túl vontatott, túl nyálas és túl unalmas.
2017. aug. 7. 16:49
 9/11 anonim ***** válasza:
63%
Hát nem tudom, lehet hogy én túl elfogult vagyok Leo miatt, de imádom ezt a filmet. Már nagyon sokszor láttam, ugyanannyira lefoglal mint először. Szerintem zseniális és a kis részleteket is imádom. Tökéletesen megérdemelte az összes oscart amit kapott <3
2017. aug. 7. 18:11
 10/11 anonim válasza:
63%
Nekem tetszett, bár eléggé szomorú.
2017. aug. 7. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!