Szerintetek melyik a jobb Star Wars-film? A Baljós árnyak vagy Az ébredő erő?
Heló!
Az ébredő erő tetszett eddig a legjobban, mert számomra a legkevésbé volt tele a olyan Star Wars-os dolgokkal, amelyek idegesítettek (Bár Kylo Ren egy idegesítő p:ocs, és Forest Whitaker halála egy nagy bullshit volt)
A baljós árnyaknál sok minden van, amire azt hittem, hogy a fiatalabbak miatt tették be, de nem, egyszerűen béna a rendezés és a körítés.
Forrest Whitaker nem szerepel Az Ébredő Erőben
Én amúgy mindkét filmet szeretem, Az ébredő Erőt jobban. Az pedig egész egyszerűen nem igaz, hogy rossz lenne a Baljós árnyak rendezése
"Forrest Whitaker nem szerepel Az Ébredő Erőben2
Elnézést, igazad van, rossz nevet másoltam be.
"Az pedig egész egyszerűen nem igaz, hogy rossz lenne a Baljós árnyak rendezése."
Elkezdtem írni, miért botrányos a Baljós árnyak, de itt jobban összeszedték: [link]
Lucas önmaga paródiája. A filmben egyedül a látvány volt elfogadható. Semmitmondó dialógok, faarcú színészek, alibi karakterek, akikről szinte semmit sem tudunk meg, rakat felesleges giccs, a történetvezetés pedig csak jobb lehetett volna ennél (a sok kínos, mintsem vicces jelenetről nem is szólva)
Én is annyiszor lefutottam már ezeket a köröket elhiheted, 100-ból 100-szor cáfoltam már meg ezeket a "kritikákat"
Érdemes megnézni a videót, vagy csak a szokásos dolgokat kell végighallgatnom újfent?
ma 12:13
A baljós árnyak még a rajongók között is annyi szidalmat kapott, hogy csoda, hogy nem tüntették el. Lehet védeni a filmet, és azt mondani, hogy nem fércmunka, de elég csak egy ténylegesen jó filmhez viszonyítani (még nem is kiválóhoz), hogy lássuk, nem véletlenül kap annyi hideget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!