A Galaxis örzői jobb film mint a Star Wars? Szerintem sokkal. Sokkal kidolgozottabbak a karakterek és izgalmasabb a story is.
XDDDD
Am melyik Star Wars? Mert szerintem még az "új trilógia" (ami mostmár középső) is jobb volt a mostaniaknál, mivel legalább mert kisérletezni ami itt nagyon fontos. Szerintem az új filmek maximális precizióval a klasszikus trilógia alapján készűltek, de nagyon érződik ez és valahogy a szellemiség hiányzik. De még így is jobb filmek szerintem a GOTG 1nél (mivel a kettőt még nem láttam). Ezt úgy mondom, hogy szerintem az az egyik legjobb Marvel film és egyálltalán nem tartom rossz filmnek.
háát én lány vagyok de szeretem a sci fit nekem a csillagkap a favoritom :DD annál nincs jobb
ez meg a kedvenc csillagkapu dalom :D
Nyíllik a nyíllik a csilagkapu t'ealc t'ealc t'ealc :D
a babámba bemászott a goaud azóta már leigázta a falut ^^
Melyik Star Wars? Melyik Galaxis Őrzői? :D
Én mind a Star Wars-t mind a Marvel-t imádom, de most annyira rákattantam a képregényes vonalra, szóval az utóbbi.
De számomra a Birodalom Visszavág a legjobb Star Wars film.
Én a Galxis őrzőit jobban szeretem, de csak mert az egész Marvel közelebb áll hozzám. Számomra a Star Wars olyan klasszikus, amit egyszerűen meg kell néznem.
De az új Galaxis Őrzőiről inkább ne beszéljük, nekem kis csalódás volt..
Azért szerintem az túlzás, hogy a karakterek jobban ki vannak dolgozva.
A Star wars főbb karakterei legalább 3-4 filmben kapnak szerepet (Anakin:6,Obi-wan:4,Palpatine:5,Luke:jelenleg 4).
Ezzel szemben a Galaxis őrzőiről 5-6 mondatnál nem tudnék többet mondani karakterenként. (Filmek alapján)
A story-ban pedig semmi izgalmasat nem látok. Igazából az összes Marvel film a következőképp néz ki:
1.pici akció, karakter(ek) bemutatása
2.egy kis lassítás, a főszereplők megismerik egymást, a háttértörténet felvázolása
3.akció
4.a gonosz előnyhöz jut
5.a jók lélekben megerősödnek, tervet kovácsolnak
6.végső összecsapás
7.a jók nyernek
8.zene, jókedv, vidámság
7.stáblistás jelenetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!