Az egyik barátom, miért csak a látvány filmeket nézi?
Becstelen Brigantik
Kémek hídja
Z-világháború
Harag
Szövetségesek
Ha ilyet mond nincs agya.
És még csak nem is igazi barát, ha emiatt nem áll szóba veled.
Nem kár érte.
"nem ítélem el, csak ne erőltesse rám ezeket a filmeket."
Chh.. Akkor ne filmezz vele..
Üdv!
Ember és ember között hatalmas különbségek lehetnek mindenféle téren. Az iskolák alatt kevésbé vehető ez észre, hisz az egy helyre járók hasonló "kihívásoknak" kell megfeleljenek, így hasonlóan fejlődnek.
Engem 27 évesek érte az első megdöbbentő élmény, miszerint eberek lehetnek nagyon egyszerűek. Aztán pár évre rá leesett, hogy van akinek én vagyok az.
A gyökér kifejezés jól jellemezheti, hogy a lehetséges emberi fejlődés mely szakaszában jár az illető, de azért általánosságban nem kategorizálnám be az alapján milyen filmeket szeret.
Pl.: lehet, hogy csak azért izgatják leginkább a látványfilmek, mert azoknak a legizgatóbbak a trailer-eik.
.. bár szerintem az általad soroltak is hatásvadász és jobbára látvány filmek... Meg ha ilyen véleménye van róluk, akkor valószínűleg látta is azokat.
Csendben jegyzem meg, hogy a film akkor válik igazi élménnyé, mikor valakivel beszélgetünk róla. Beszélgethetnél vele arról, miért szereti azokat annyira ... Tudja-e egyáltalán?
Egyébként élettani alkat is meghatározhatja, hogy mely élettani hatást gyakorló film nyújtotta élmény/érzés az amire vágyunk... tehát eleve születési adottság, (pl. nem vagy idegrendszer "bekötése", hormonháztartás...) ami a korral, egészségi állapottal (életmóddal) mind-mind változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!